Hvorfor Spillet Kan Være Buggy

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Spillet Kan Være Buggy
Hvorfor Spillet Kan Være Buggy

Video: Hvorfor Spillet Kan Være Buggy

Video: Hvorfor Spillet Kan Være Buggy
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

På trods af at computerens systemparametre opfylder kravene, kan spil muligvis bremse lidt. Som regel kan den nøjagtige årsag ikke identificeres, da computersystemer er uforudsigelige.

Hvorfor spillet kan være buggy
Hvorfor spillet kan være buggy

Nødvendig

en disk med et spil

Instruktioner

Trin 1

Hovedårsagen er den piratkopierede kopi af spillet. Som regel optages sådanne spil uden særlig software og licenser, hvilket fører til fejl under spillet. Ofte indeholder sådanne optagelser ikke yderligere software, der kræves til spillet. For eksempel skal et spil have en Dirext-installationsfil, men det er muligvis ikke på en piratdisk. I dette tilfælde skal du gå til Internettet og læse, hvilke yderligere parametre der er nødvendige for et bestemt spil. Der er mange portaler, der gennemgår spil til computeren.

Trin 2

En anden grund kan være systemindstillingerne på computeren. Ofte matcher computerens grafikkort eller processorfrekvens ikke systemets krav til spillet. Læs systemparametrene på diskemballagen eller på Internettet, der kræves for at spillet fungerer korrekt. Hvis du ikke har nok frekvens eller et svagt grafikkort, vil du ikke være i stand til at spille selv med de minimale parametre, da grafikken sænkes, og lyden tværtimod vil løbe fremad. I denne henseende begynder spillet at bremse, hvilket kan føre til svigt i hele operativsystemet.

Trin 3

Det er umuligt at sige med fuld sikkerhed, at licenserede kopier af spil ikke sænkes. Der er også forskellige situationer, men ofte er de forbundet med en forkert installation af selve spillet. Hver licenseret kopi har sin egen nøgle, som skal indtastes under installationen. Forsøg ikke at narre systemet med kodegeneratorer, da udskiftning af installationsfilerne fører til bremser og fejl i spillet. Læs omhyggeligt anbefalingerne til installation af et bestemt spil. Som regel har hvert licenseret spil en fil, der fuldt ud beskriver installationsprincippet.

Anbefalede: