Sådan Monteres Et Billede På En Drevemulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres Et Billede På En Drevemulator
Sådan Monteres Et Billede På En Drevemulator

Video: Sådan Monteres Et Billede På En Drevemulator

Video: Sådan Monteres Et Billede På En Drevemulator
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

Det er meget praktisk at bruge virtuelle diskbilleder. De er en komplet kopi af den originale disk. Du behøver ikke at indsætte disken i drevet for at køre billedfilerne. Det er nok at oprette et virtuelt billede en gang, og du kan montere det i det optiske drevemulator og køre det til enhver tid. Derudover kan du oprette to eller tre drevemulatorer på én gang og montere flere billeder på samme tid.

Sådan monteres et billede på en drevemulator
Sådan monteres et billede på en drevemulator

Nødvendig

Daemon Tools Lite-program, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

For at montere et virtuelt diskbillede skal computeren have et virtuelt drev. Virtuelle drev oprettes ved hjælp af de relevante programmer. Et af disse programmer er Daemon Tools Lite. Download det fra Internettet og installer det på din computer. Der er en gratis licenseret version af programmet med begrænsede funktioner. Når installationen er afsluttet, vises en dialogboks. I dette vindue skal du kontrollere elementet "Genstart computeren nu".

Trin 2

Efter genstart af computeren skal du køre programmet. Efter den første lancering opretter det et virtuelt drev, det kan tage lidt tid (maksimalt et minut). Daemon Tools Lite-ikonet findes i bunden af proceslinjens proceslinje. For at åbne programmenuen skal du dobbeltklikke på venstre museknap på dette ikon.

Trin 3

Når du kommer til programmenuen, vil du se vinduet "Image Catalog". Den er i øjeblikket tom. For at montere et diskbillede til et emuleret drev skal du tilføje virtuelle diskbilleder til denne mappe. For at gøre dette skal du klikke på diskikonet på værktøjslinjen, hvorefter der er et plustegn. Menuen til browsing af computerfiler åbnes. Angiv stien til diskbilledet. Klik på diskbilledet med venstre museknap, og klik derefter på "Åbn" nederst i vinduet.

Trin 4

Nu er det valgte billede i vinduet Image Catalog. Derefter skal du klikke på det med højre museknap og i kontekstmenuen, der vises, vælge "Mount" og det virtuelle drev, som du vil montere disken på. Der vil kun være et virtuelt drev som standard.

Trin 5

Åbn nu "Denne computer". Diskbilledet monteres på drevemulatoren. Åbning af et virtuelt diskbillede er ikke anderledes end at åbne en almindelig disk fra et fysisk drev.

Anbefalede: