Sådan Oprettes Et Ikon På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Ikon På Skrivebordet
Sådan Oprettes Et Ikon På Skrivebordet

Video: Sådan Oprettes Et Ikon På Skrivebordet

Video: Sådan Oprettes Et Ikon På Skrivebordet
Video: Sådan oprettes skrivebordsgenveje i Windows 10 på den nemme måde 2024, Kan
Anonim

Ikoner med programmer, dokumenter og mapper på skrivebordet forenkler adgangen til dem - hvilket eliminerer behovet for at søge efter det ønskede objekt hver gang ved hjælp af "Explorer". Næsten alle programmer under installationen opretter genveje til start i automatisk tilstand, men operativsystemet giver flere måder at udføre denne handling manuelt på.

Sådan oprettes et ikon på skrivebordet
Sådan oprettes et ikon på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på baggrundsbilledet på skrivebordet, og åbn sektionen "Ny" i pop op-genvejsmenuen. Du har brug for den anden menulinje fra toppen - "Genvej". Det starter guiden til oprettelse af et nyt ikon på skrivebordet.

Trin 2

I den første form, der præsenteres af guiden, skal du angive den fulde sti til det objekt, som ikonet oprettes til - et eksekverbart program, dokument, mappe, billede osv. At indtaste stien manuelt er ubelejligt, så klik på knappen "Gennemse" ved hjælp af det katalog, der vises, find den fil, du har brug for, vælg den, og klik på OK. Klik derefter på guiden, i guiden, på knappen "Næste" for at fortsætte til næste trin.

Trin 3

I feltet ud for indskriften "Indtast navnet på genvejen", skriv teksten til ikonets signatur og klik på knappen "Udfør".

Trin 4

Egenskaberne for den oprettede genvej kan ændres - rediger signaturen, udskift billedet, tilføj starttaster osv. For at åbne en formular med alle disse indstillinger skal du højreklikke på genvejen og vælge den laveste linje i genvejsmenuen - "Egenskaber".

Trin 5

Ikonet kan oprettes uden hjælp fra guiden og erstatte det med Windows filhåndtering. For at åbne den skal du vælge punktet "Computer" i hovedmenuen eller bruge tastaturgenvejen Win + E. Gå derefter gennem bibliotekstræet "Stifinder" til den mappe, der gemmer den fil, som du vil oprette en genvej til.

Trin 6

Højreklik på den ønskede fil på skrivebordet. Når du slipper knappen, viser "Explorer" en lille menu, hvor du skal vælge emnet "Opret genveje". Ikonet oprettes med et standardbillede og en billedtekst, der indeholder filnavnet. Alle dens egenskaber kan redigeres ved hjælp af formularen beskrevet i fjerde trin. Og hvis du bare har brug for at ændre signaturen, kan dette gøres endnu nemmere - klik på genvejen, og tryk på F2-tasten, eller vælg "Omdøb" i genvejsmenuen. Skriv derefter en ny signatur, og tryk på Enter-tasten.

Anbefalede: