Sådan Finder Du Serienummeret På Programmet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Serienummeret På Programmet
Sådan Finder Du Serienummeret På Programmet

Video: Sådan Finder Du Serienummeret På Programmet

Video: Sådan Finder Du Serienummeret På Programmet
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, Kan
Anonim

For at bestemme lovligheden af en installeret applikation, få teknisk support fra udviklerens firma eller andre behov er det undertiden nødvendigt at bestemme serienummeret, under hvilket denne applikation er registreret. Dette nummer er ofte angivet i feltet, hvor programmet blev distribueret; hvis det blev købt online, kan serienummeret findes i de interne oplysninger om det.

Sådan finder du serienummeret på programmet
Sådan finder du serienummeret på programmet

Nødvendig

Registreret installeret program

Instruktioner

Trin 1

Kør det program, hvis serienummer du vil bestemme. Der er en række generelle principper, som grænsefladerne til Windows-applikationer har, men deres små detaljer kan variere, så hvis den beskrevne metode ikke svarer til grænsefladen til et bestemt program, skal du gå analogt. Så langt de fleste programmer har en menulinje øverst i vinduet.

Trin 2

Elementet længst til højre på det er oftest et element med navnet Om os, Om programmet, Hjælp eller lignende, der ikke er direkte relateret til udførelsen af programmets funktioner. Ved at klikke på et sådant emne åbnes kontekstmenuen, som indeholder Om programelementet eller Programmet. Hvis du klikker på det, åbnes et vindue med information inklusive seriekoden.

Trin 3

I nogle tilfælde er der et separat emne Serienummer eller registreringsoplysninger i genvejsmenuen - under sådanne forhold vil applikationens serienummer være placeret i det. Der er dog nogle programmer, hvor bestemmelsen af serienummeret ikke er helt typisk.

Trin 4

En af dem er en teksteditor i pakken med kontorapplikationer fra Microsoft:

-Klik på den store runde knap med Office-logoet i øverste venstre hjørne af programvinduet, når det starter. Denne handling åbner programmets hovedmenu.

-Vælg knappen Indstillinger i den, og klik på den. Editorens indstillingsvindue åbnes.

-Vælg Ressourcer i venstre side af indstillingsvinduet, og klik på det. På højre side af vinduet vises en liste over de forskellige valgmuligheder, der er tilgængelige. Du skal være opmærksom på knappen i bunden af arbejdsvinduet kaldet Om. Ved at klikke på det åbnes et vindue med Office-serienummeret.

Trin 5

Ofte skal brugeren finde ud af serienummeret ikke på applikationen, men på operativsystemet. Det er ret simpelt at gøre dette - højreklik på ikonet Denne computer for at åbne menuen Systemegenskaber. Det vises på fanen Generelt.

Anbefalede: