Sådan Startes Space Rangers

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Space Rangers
Sådan Startes Space Rangers

Video: Sådan Startes Space Rangers

Video: Sådan Startes Space Rangers
Video: Механика #1: Начало игры | Космические рейнджеры 2 HD Революция 2024, Kan
Anonim

Space Rangers er et populært computerspil i strategigenren. Det er ikke ualmindeligt, at spillere har problemer med at starte eller installere dette spil.

Sådan startes space rangers
Sådan startes space rangers

Instruktioner

Trin 1

Som regel er der flere metoder til at køre et computerspil på en computer. Alle filer fra disken eller fra det billede, der blev uploadet på Internettet, skal installeres på computeren. Hvis du ikke har gjort det, skal du installere spillet. For at gøre dette skal du køre exe-filen fra installationsdisken. Prøv at installere separat fra de programmer, der findes i computersystemet. Hvis der ikke er nok hukommelse på din harddisk, skal du slette unødvendige filer.

Trin 2

Så snart spillet er installeret, vises en genvej på computerens skrivebord. Enhver installeret komponent kan startes ved hjælp af Start-menuen. Klik på den. Vælg derefter "Alle programmer". Du vil se en liste over alle hjælpeprogrammer og spil, der er installeret på din pc. Find Space Rangers.

Trin 3

Højreklik på navnet på spillet i menuen Alle programmer for at starte det. Du kan udføre operationen på en anden måde. For at gøre dette skal du finde den genvej, der hører til spillet. Det er placeret på din computers skrivebord. Højreklik på den, og vælg Egenskaber. Klik derefter på knappen "Find objekt". Spillets rodmappe vises, som indeholder alle de filer, der udfører den fuldgyldige spilproces på en personlig computer. Find exe-filen, og klik på den. Spillet starter.

Trin 4

Der er en anden måde at køre spillet på en pc. For at gøre dette skal du gå til "Denne computer". Find dit lokale systemdrev. Dette er normalt afsnit "C". Dobbeltklik derefter på mappen Programfiler. Vælg det mappenavn, der matcher det installerede spil. Gå til denne mappe, og kør filen exe-format for at åbne spillet.

Anbefalede: