Sådan Oversættes Tastaturet Til Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Tastaturet Til Russisk
Sådan Oversættes Tastaturet Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Tastaturet Til Russisk

Video: Sådan Oversættes Tastaturet Til Russisk
Video: Citater fra Pyotr Mamonov, der piercerer til sjælens dybder. 2024, April
Anonim

Moderne computerteknologi har til formål at sikre brugerkomfort. For at spare arbejdsplads og reducere størrelsen på en bærbar computer fremstiller producenterne et multifunktionstastatur: i forskellige tastekombinationer giver det dig mulighed for at udføre forskellige funktioner.

Sådan oversættes tastaturet til russisk
Sådan oversættes tastaturet til russisk

Instruktioner

Trin 1

Som regel er et standard computertastatur i Rusland tosproget: de samme knapper giver dig mulighed for at skrive russisk eller engelsk, da de fungerer inden for de kyrilliske og latinske alfabeter. Samtidig er der skrevet to bogstaver på hver knap: et russisk bogstav er afbildet i nederste højre hjørne og et latinsk bogstav øverst til venstre. For at øge brugerens bekvemmelighed varierer tegn i forskellige alfabeter i farve og lysstyrke.

Trin 2

Bemærk, at tegnsætningstegn og ekstrateksttegn på tastaturet også er underlagt forskellige layout: nogle tegn kan bruges, når tastaturet skriver på russisk, andre når man skifter til engelsk eller et andet vestligt sprog (afhængigt af computersystemindstillingerne). Disse tegn er ligesom bogstaverne placeret i forskellige hjørner af nøglen og har forskellige farver.

Trin 3

Oftest er tekstdokumenter og browservinduer indstillet til engelsk som standard. Når du åbner dokumentet, begynder du at skrive på latin. Hvis du har brug for det russiske alfabet, skal du skifte sproglayout på din computer. Der er forskellige måder at oversætte tastaturet fra engelsk til russisk på. Vær opmærksom på "Proceslinjen", som er placeret i bunden af computeren. Ud for system tre, hvor uret og andre genveje til systemet er placeret som standard, er sprogbjælken. Det viser, hvilket sprog der aktuelt er aktiveret på din computer. Hvis du ser betegnelsen "EN", skal du venstreklikke på dette ikon. "Sprogpanelet" udvides, og du vil se en linje med billedet "RU" - dette er det russiske sprog. Klik på dette menubegreb, og dit tastaturlayout skifter fra engelsk til russisk.

Trin 4

Du kan ændre det sprog, tastaturet udskriver, ved hjælp af bestemte taster. Tryk på "Shift + Alt" -tasterne på samme tid (på nogle computere fungerer kombinationen "Shift + Ctrl"), og dit tastaturlayout ændres.

Anbefalede: