Sådan Flashes BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flashes BIOS
Sådan Flashes BIOS

Video: Sådan Flashes BIOS

Video: Sådan Flashes BIOS
Video: How to flash mod bios AMI 2024, April
Anonim

BIOS-blinkning er oftest nødvendigt, hvis computeren har mistet sin præstation. Det er dog ikke ualmindeligt, at brædder bliver fugtige og skal opdateres. Under alle omstændigheder skal du vide, hvordan du blinker BIOS.

Sådan flashes BIOS
Sådan flashes BIOS

Instruktioner

Trin 1

Opret en systemdiskette (selv dette vil være nok) eller en disk. Din bedste chance er at bruge det gratis BootDisk-værktøj. Download det på det officielle websted, pakk det ud i en tidligere oprettet mappe, kør den eksekverbare fil og klik på knappen "Opret".

Trin 2

Dernæst skal du tilføje et BIOS-billede til disken eller disketten (du kan downloade det fra producentens officielle hjemmeside). Du skal også bruge et blitzprogram. Det er forskelligt for hver computermodel, så du skal konsultere serviceafdelingen. Den mest alsidige blitz er Q-Flash.

Trin 3

Indsæt disken eller disketten i din computer, tryk på tænd / sluk-knappen, start friere og vælg BIOS-billedfilen. Tryk på Enter-tasten, og vent på, at computeren fuldender alle processer alene. Når BIOS er blinket, genstarter udstyret, og dit operativsystem fungerer igen.

Trin 4

I nogle tilfælde indeholder BIOS en indbygget funktion, der muliggør opdateringer. Du skal bare finde opdateringselementet i arbejdsvinduet. Så skal du bare aktivere denne tast og vente et stykke tid. Det skal bemærkes, at denne ordning kun fungerer på de nyeste BIOS-versioner.

Anbefalede: