Sådan Flashes BIOS Toshiba

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flashes BIOS Toshiba
Sådan Flashes BIOS Toshiba

Video: Sådan Flashes BIOS Toshiba

Video: Sådan Flashes BIOS Toshiba
Video: TOSHIBA Satellite bios and boot menu 2024, April
Anonim

Udskiftning af bundkortsoftwaren kan forbedre ydeevnen på din mobile computer. Når du blinker bundkort til bærbare computere, anbefales det kun at bruge original (fabriks) firmware.

Sådan flashes BIOS Toshiba
Sådan flashes BIOS Toshiba

Er det nødvendigt

  • - Insyde Flash;
  • - USB-lager
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

For at forenkle BIOS-blinkprocessen er det bedre at bruge et program, der giver dig mulighed for at arbejde i et Windows-operativsystemmiljø. Hvis du har at gøre med en Toshiba-bærbar computer, skal du downloade InsydeFlash-programmet. Værktøjsversionen bør ikke være lavere end 3,5.

Trin 2

Download firmwaren til dit bundkort. Besøg https://ru.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_bios.jsp?service=RU. Udfyld den medfølgende tabel med den krævede mobile computermodel. Brug aldrig software designet til andre bærbare modeller.

Trin 3

Forbered din mobile computer til firmware. Afbryd din enhed fra internettet. For at gøre dette skal du tage netværkskablet ud eller slukke for Wi-Fi-adapteren. Luk alle unødvendige programmer. Sørg for at slukke for dit antivirusprogram, eller i det mindste suspendere det.

Trin 4

Hvis den bærbare computer kører uden batteri, skal du lukke computeren og installere batteriet. Oplad det 40-50%. Hvis du slukker for den bærbare computer under firmwareprocessen, får bundkortet fejl.

Trin 5

Kør programmet Inside Flash. Klik på søgeknappen, og vælg den downloadede firmwarefil. Klik på Start-knappen, og vent på, at programmet er færdigt. Stop under ingen omstændigheder processen eller sluk for den bærbare computer.

Trin 6

Hvis denne metode ikke blinker BIOS, skal du kopiere den downloadede fil til et USB-drev og omdøbe den til bios.fd. Formater USB-flashdrevet i FAT32-format på forhånd.

Trin 7

Sluk for den bærbare computer, tag batteriet ud. Tilslut strømkablet til din mobile computer. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten. Tryk og hold nede Fn og F. Nogle Toshiba-modeller kræver forskellige taster. Tryk nu på tænd / sluk-knappen. Hvis flashdrevet har en indikator, skal du vente på, at den tændes, og slippe Fn- og F-tasterne.

Trin 8

Vent til den bærbare computer genstarter, eller vent bare 10-15 minutter. Kontroller enhedens stabilitet.

Anbefalede: