Sådan Installeres En Printerdriver Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Printerdriver Gratis
Sådan Installeres En Printerdriver Gratis

Video: Sådan Installeres En Printerdriver Gratis

Video: Sådan Installeres En Printerdriver Gratis
Video: Samsung Xpress M2070 | Free Drivers 2024, Kan
Anonim

Efter geninstallation af operativsystemet skal brugerne ofte konfigurere alt slags perifert udstyr. Det er vigtigt at bruge de korrekte drivere til stabil drift af printere, scannere og andre enheder.

Sådan installeres en printerdriver gratis
Sådan installeres en printerdriver gratis

Nødvendig

Adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Desværre kan operativsystemudviklere ikke medtage drivere til alle populære perifere enheder. I sådanne tilfælde er det nødvendigt selvstændigt at finde og installere software, der passer til en bestemt udstyrsmodel. For at komme i gang kan du prøve at besøge det officielle websted for det firma, der fremstiller den printer, du bruger.

Trin 2

Indtast din printermodel i søgefeltet. Tryk på Enter-tasten. Vent, indtil der oprettes en liste over applikationer, der fungerer sammen med printeren af denne model. Download programmet, der er kompatibelt med det installerede operativsystem.

Trin 3

Slut printeren til din computer, og tænd udskrivningsenheden. Vent et stykke tid, indtil den automatiske initialisering af hardware er afsluttet. Installer applikationen, der er downloadet fra webstedet, ved at følge vejledningen i menuen trin for trin.

Trin 4

Genstart computeren for at kontrollere, om softwaren fungerer korrekt. Brug installationsdisken, der normalt følger med din printer. Indsæt denne cd i dit drev. Vent til Autorun-programmet starter.

Trin 5

Vælg "Installer software". Vælg alle tilgængelige applikationer, og klik på knappen Installer. Genstart computeren, og kontroller, om printeren kan bruges.

Trin 6

Hvis alle drivere er installeret korrekt, men printeren stadig ikke er tilgængelig, skal du føje den til listen over eksterne enheder. Åbn kategorien Enheder og printere, der er linket fra menuen Start.

Trin 7

Klik på knappen Tilføj printer, og vælg din hardwaretype. I dette tilfælde er det bedre at bruge tilstanden "Netværk, trådløs eller Bluetooth-printer", fordi udstyret, der er tilsluttet USB-kanalen, automatisk registreres.

Trin 8

Vælg ikonet for den ønskede printer, og klik på knappen "Konfigurer". Indstil de relevante indstillinger til udskrivningsenheden, og genstart computeren.

Anbefalede: