Sådan Installeres En Printerdriver På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Printerdriver På En Computer
Sådan Installeres En Printerdriver På En Computer

Video: Sådan Installeres En Printerdriver På En Computer

Video: Sådan Installeres En Printerdriver På En Computer
Video: КАК ЗАГРУЗИТЬ И УСТАНОВИТЬ ДРАЙВЕР ПРИНТЕРА CANON LBP 2900 В WINDOWS 10, WINDOWS 7 И WINDOWS 8 2024, Kan
Anonim

For at printeren fungerer korrekt, skal du installere en passende driver på din computer. Med sin hjælp genkender systemet det tilsluttede udstyr og behandler brugerens kommandoer i forbindelse med udskrivning af dokumenter.

Sådan installeres en printerdriver på en computer
Sådan installeres en printerdriver på en computer

Instruktioner

Trin 1

Som regel følger driveren med printeren. Indsæt installationsdisken i drevet, hvis den ikke starter automatisk, skal du åbne cd'en gennem punktet "Denne computer" og klikke på ikonet setup.exe eller install.exe. Installationsprocessen er automatiseret, du skal bare følge instruktionerne i "Installationsguiden".

Trin 2

Hvis installationsdisken går tabt, kan du downloade den nødvendige driver fra Internettet. Læs dokumentationen, der fulgte med udstyret eller på printerens kabinet til model og serie. Start din browser og gå til udstyrsproducentens officielle hjemmeside. Find i menuen og åbn siden "Drivere".

Trin 3

Indtast de krævede oplysninger om printeren og det operativsystem, der er installeret på din computer, i de relevante felter. Klik på knappen Download. Vælg det bibliotek, hvor du vil gemme driverinstallationsfilen. Vent til afslutningen af operationen.

Trin 4

Når filen uploades, skal du navigere til det bibliotek, hvor du lige har gemt filen. Klik på dets ikon med venstre museknap, "Installationsguiden" starter. Følg instruktionerne på skærmen, indtil operationen er afsluttet.

Trin 5

Hvis driveren pakkes ud til en.inf-fil, kan du installere den ved hjælp af guiden Tilføj printer. Det kaldes fra mappen "Printere og faxenheder" i "Kontrolpanel". Gå gennem de første par trin ved at klikke på knappen "Næste". Når du kommer til punktet "Installer printersoftware", skal du vælge producenten af din printer i gruppen "Producent".

Trin 6

I gruppen "Printer" skal du klikke på knappen "Har disk", en ny dialogboks åbnes, klikke på knappen "Gennemse" i den og angive stien til filen med oplysninger om printeren i.inf-formatet. Fuldfør installationsprocessen ved at følge instruktionerne i "guiden". Udskriv en testside, hvis det ønskes.

Anbefalede: