Sådan Uploades Fra Et Mobilfoto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Fra Et Mobilfoto
Sådan Uploades Fra Et Mobilfoto

Video: Sådan Uploades Fra Et Mobilfoto

Video: Sådan Uploades Fra Et Mobilfoto
Video: Börsaktuella investmentbolaget Flat Capital - Hanna Wachtmeister - Sparpodden 412 2024, Kan
Anonim

Kameraet er ikke altid lige ved hånden i det rigtige øjeblik, så du skal bruge kameraet indbygget i telefonen. Så skal du på en eller anden måde dumpe optagelserne på din computer. Hvordan kan dette gøres?

Sådan uploades fra et mobilfoto
Sådan uploades fra et mobilfoto

Instruktioner

Trin 1

Brug det mobile internet, hvis du hurtigt har brug for at downloade et foto til din personlige computer, og på dette tidspunkt er du langt nok fra det. Kontakt din internetudbyder for at oprette forbindelse til mobilt internet. Det sender dig indstillingerne på din telefon vedrørende internetforbindelse og mobil mail. Derefter vil det være en triviel sag at uploade et foto fra en mobil til din personlige computer. Men der er ulemper ved de relativt høje omkostninger ved tjenester og langsomme dataoverførselshastigheder. Ikke desto mindre, hvis du presserende har brug for at sende et foto til en ven, så er denne metode simpelthen uerstattelig.

Trin 2

Brug en Bluetooth-forbindelse. Det er en alsidig måde at uploade fotos fra din mobil til din bærbare computer. Hver moderne bærbar computer har Bluetooth. Aktivér denne funktion på din mobiltelefon, og aktiver den derefter på din bærbare computer. Derefter skal du finde den bærbare computer og overføre filerne. For at overføre filer på en liste i stedet for en ad gangen skal du søge efter "Marker flere" i mobilfunktionerne. Når listen er dannet, skal du klikke på "Send via Bluetooth".

Trin 3

Brug en direkte kabelforbindelse til at downloade fotos fra din telefon til din computer. Som regel er de nødvendige ledninger inkluderet i mobiltelefonen. For at downloade filer skal du slutte kablet til din mobiltelefon og til din personlige computer i henhold til stikkene. Derefter registreres mobilen automatisk af computeren.

Trin 4

Gå til det bibliotek, hvor fotos er gemt, kopier eller klip dem, og flyt dem til en mappe på din computer. Brug en kortlæser som et alternativ til kablet. Det skal købes separat. Således bliver mobiltelefonens hukommelseskort til et USB-flashdrev. Med det kan du nemt downloade fotos til din computer.

Anbefalede: