Sådan Omdøber Du En Kolonne I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Kolonne I Excel
Sådan Omdøber Du En Kolonne I Excel

Video: Sådan Omdøber Du En Kolonne I Excel

Video: Sådan Omdøber Du En Kolonne I Excel
Video: trondal.com/excel - Kort introduksjon til Excel 2024, Kan
Anonim

I Microsoft Office Excel kan du tildele dit eget navn til en individuel celle eller til et helt område i en tabel. Denne mulighed bruges oftest for at gøre det nemmere at få adgang til navngivne data fra formler for ikke at angive adresser hver gang. Det er let at tildele og ændre de navne, der er tildelt områder i regnearket, og det kan gøres på flere måder.

Sådan omdøber du en kolonne i Excel
Sådan omdøber du en kolonne i Excel

Nødvendig

Tabelredaktør Microsoft Office Excel 2007 eller 2010

Instruktioner

Trin 1

Vælg det navngivne område, du vil omdøbe. Hvis det er en kolonne, skal du klikke på dens overskrift. Over tabellen over kolonneoverskrifterne er formellinjen. Adressen til den aktuelle celle vises i den venstre margen på denne linje. Efter at have valgt et navngivet område eller en separat celle, skal adressen i det erstattes af det navn, der er tildelt området. Hvis dette ikke skete efter valget af kolonnen, blev navnet ikke tildelt hele kolonnen, men til en bestemt gruppe celler i den. Gradvist fremhæver cellerne i kolonnen fra top til bund, vent på at navnet vises i dette felt og fortsæt til næste trin.

Trin 2

Vælg kolonnenavnet i venstre margen i formellinjen, og skriv en ny. I dette tilfælde skal du bruge bogstaver i det russiske eller latinske alfabet, tal og en understregning, hvis samlede antal ikke må overstige 255 tegn. Når du er færdig med at skrive, skal du trykke på Enter og det nye navn på markeringen bliver fastgjort.

Trin 3

Det andet trin kan erstattes ved hjælp af en dialog med mere detaljerede indstillinger for cellenavngivelse. For at kalde det skal du gå til fanen Formler og i gruppen Kommandoer med definerede navne skal du åbne rullelisten Tildel navn. Det ønskede element på denne liste hedder nøjagtigt det samme - "Tildel et navn".

Trin 4

I feltet "Navn" i dialogboksen "Opret navn" skal du indtaste kolonnen et nyt navn. På rullelisten "Region" skal du vælge et individuelt ark eller en hel projektmappe, hvis formler skal kunne bruge dette navn. I feltet "Bemærk" kan du skrive forklarende tekst. Der er ikke behov for at ændre værdien i feltet "Område", fordi Excel har allerede sat den fremhævede adresse i den. Klik på OK, og kolonnenavnet ændres.

Trin 5

Ofte betyder det at ændre navnet på kolonner en helt anden operation - at ændre adresseringsmetoden. Som standard er kolonner i Excel-tabeller angivet med latinske bogstaver, der bruges som kolonneadresser. Bogstavbetegnelser kan erstattes med tal. Hvis du har brug for at udføre nøjagtigt denne eller den modsatte operation, skal du gøre det gennem Excel-indstillingerne. I 2010 skal du åbne menuen ved hjælp af knappen File og vælge Valg. I 2007-versionen hedder denne knap Office, og for at få adgang til indstillingerne skal du klikke på knappen "Excel-indstillinger" i menuen.

Trin 6

Gå til afsnittet "Formler" i editorens indstillingsvindue, og i afsnittet "Arbejde med formler" skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "R1C1-linkstil". Klik på OK, og den måde, kolonneoverskrifterne adresseres på, ændres.

Anbefalede: