Sådan Klæder Du En Warlock

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klæder Du En Warlock
Sådan Klæder Du En Warlock

Video: Sådan Klæder Du En Warlock

Video: Sådan Klæder Du En Warlock
Video: THE NEW BEST WARLOCK DECK | Hearthstone 2024, Kan
Anonim

The Warlock er en mørk troldmand, der studerer magi i det online multiplayer-spil World of Warcraft. Som en del af gruppen udfører warlock rollen som dd ved hjælp af forbandelser og magi af sort magi. For at gennemføre Cataclysm raid fangehullerne har du brug for et sæt udstyr med et gennemsnitligt niveau på mindst 329.

Sådan klæder du en Warlock
Sådan klæder du en Warlock

Nødvendig

  • - computer;
  • - World of Warcraft;
  • - Cataclysm-konto;
  • - niveau 85 warlock.

Instruktioner

Trin 1

For at føle dig godt tilpas i heroiske og raid-fangehuller, skal du slippe af med det grønne udstyr og erstatte det med sjældne og episke genstande.

Du bliver nødt til at få nogle af genstandene ved hjælp af erhverv, nogle ting kan købes på auktionen i spillet, men det meste af udstyret bliver plyndret fra fangehulschefer.

Fremragende udstyrsprodukter kan også købes fra fraktionsleverandører, men for dette skal de rose dig. Dette kan opnås ved at gennemføre daglige quests og besøge heroiske versioner af fangehuller i en fraktionskappe.

Trin 2

Til hovedbeskyttelse er Level 333 "Helm of Temperance" perfekt. For at få det skal du få respekt fra "Jordens tjenere" fraktion. Hvis det er et problem for dig at nå det ønskede omdømme hos dem, skal du købe Cowl of Pleasant Melancholy. Varen er på niveau 346 og kan købes til 2200 Justice Points.

Trin 3

Brug Level 346 Mantle of the Valley omkring dine skuldre, som kan købes til 1650 Justice Points. Et godt alternativ ville også være "De østlige herskeres kappe" (har også niveau 346). Du kan få det i "Shadowfang Keep"-fangehullet ved at besejre chefen "Lord Godfrey".

Trin 4

Brug niveau 346 Robs of Orsis på din krop. Du kan købe det fra sælgeren af "Ramkaheni" -fraktionen. Kræver respekt fra fraktionen for at købe. Hvis du har samlet et stort antal Justice Points, skal du bruge dem på Robes of Incense of Darkness. Du skal bruge 2200 point. Et niveau 346 Corsair Top er også et godt match og er en plyndring fra Baron Ashbury-chefen på heroisk vanskelighed.

Opnå ophøjet med Earthen Ring-fraktionen for fremragende håndbeskyttelse. Dette giver dig ret til at købe niveau 359 flammehandsker.

Trin 5

Udstyr niveau 359 syngede pantaloner for at beskytte dine fødder. Varen kan laves af skrædder med den mest udviklede erhvervskompetence. Du kan også købe "Burned Culottes" på auktionen, men du bliver nødt til at betale et betydeligt beløb for dem.

Besejr ypperstepræstens Azil-chef på heroiske vanskeligheder som en del af en fest for Slippers of the Twilight's Hammer Prophet. Præstinden er i "Stone Core" fangehullet.

Trin 6

For at få et våben skal du forhandle med en smed, der kan smede et niveau 346 Elementium Spellblade. Hvis der ikke er nogen ingredienser til at fremstille det, skal du købe et blad på auktionen.

Et godt alternativ ville være det forræderiske personale, som kan købes fra Tol Barad-fraktionen. For at købe har du brug for et ry på mindst respekt.

Du kan også få "Bladet af den brændende sol" plyndring fra "Raj" -bossen i "Halls of Creation" fangehullet.

Anbefalede: