Sådan Slukkes Baggrundsbelysning For Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Baggrundsbelysning For Tastaturet
Sådan Slukkes Baggrundsbelysning For Tastaturet

Video: Sådan Slukkes Baggrundsbelysning For Tastaturet

Video: Sådan Slukkes Baggrundsbelysning For Tastaturet
Video: Sådan bruger du tasterne på tastaturet - tekstet 2024, Kan
Anonim

Baggrundsbelysningen på telefonens tastatur tømmer ofte batteriet og er ikke altid en nødvendig funktion, men det er meget let at slukke for det ved at gå til det tilsvarende punkt i indstillingerne på mobilenheden.

Sådan slukkes baggrundsbelysning for tastaturet
Sådan slukkes baggrundsbelysning for tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Åbn din telefonmenu. Gå til den generelle indstilling af dens parametre, baggrundslysindstillingerne eller en hvilken som helst anden menu, der på en eller anden måde kan være knyttet til den funktion, du har brug for at deaktivere. For eksempel findes i almindelige Samsung-telefoner denne indstilling i skærmens lysstyrke og andre indstillinger, der påvirker batteriets ydeevne på en eller anden måde.

Trin 2

Hvis du har en Nokia-smartphone baseret på Symbian-platformen, skal du åbne hovedmenuen og gå til punktet "Kontrolpanel". Gå til indstillingen af generelle parametre, normalt er dette det allerførste punkt, og derefter til konfigurationen af menustilen skal du slukke for blinkende indikatorlampe, når du modtager beskeder eller ubesvarede opkald.

Trin 3

Åbn derefter menuen "Lyssensor", og juster skærmens lysstyrke. Tilpas tastaturets baggrundsbelysning i samme sektion. Husk, at nyere telefonmodeller for det meste har en strømbesparende tilstand, som kan indtastes ved hjælp af tænd / sluk-knapmenuen.

Trin 4

For at slukke for tastaturets baggrundsbelysning i en Samsung-smartphone skal du åbne konfigurationsindstillingerne og vælge det menupunkt, der er ansvarlig for indstillingerne for udseende, og slukke for baggrundsbelysningstilstand. Husk, at mange moderne telefoner ikke har tastaturets baggrundsbelysning slukket i indstillingsmenuen, eller denne indstilling er skjult så langt, at du stadig skal læse instruktionerne til din mobile enhed, som vil være langt fra overflødig, selv for selvsikker mobiltelefon brugere.

Trin 5

Vælg indstillingen for en bestemt tilstand på din telefon ved at indstille parametre for tastaturets baggrundslys i den, dette er relevant for nogle smartphone-modeller. Undersøg omhyggeligt grænsefladen på din mobile enhed for let at navigere i dens funktioner i fremtiden, da funktionerne på mobiltelefoner og smartphones for nylig er blevet udvidet.

Anbefalede: