Sådan ændres Knapper På En Mus

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Knapper På En Mus
Sådan ændres Knapper På En Mus

Video: Sådan ændres Knapper På En Mus

Video: Sådan ændres Knapper På En Mus
Video: dukaPC - Sådan betjenes en mus 2024, Kan
Anonim

En mus er en enhed, som brugeren kan interagere med objekter på computeren: åbne dem, flytte dem, ændre dem, slette dem. Hver museknap har et andet formål. Som standard betragtes den venstre knap som hovedknappen - den åbner mapper, starter programmer, vælger objekter. Den højre knap er ekstra, den bruges til hurtigt at udføre opgaver. Disse parametre kan ændres.

Sådan ændres knapper på en mus
Sådan ændres knapper på en mus

Instruktioner

Trin 1

For at ændre knapperne på musen skal du ringe til vinduet med musegenskaber. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen. Hvis linket til "Kontrolpanel" ikke vises i menuen "Start", skal du højreklikke i et tomt rum på proceslinjen (placeret i bunden af skærmen) og vælge "Egenskaber" i rullemenuen - dialogboksen "Proceslinjens egenskaber og Start-menuen" åbnes …

Trin 2

Gå til fanen "Start Menu" i det vindue, der åbnes. I feltet "Startmenu" skal du klikke på knappen "Tilpas". Gå til fanen "Avanceret" i det nye vindue og i sektionen "Startmenupunkter", find linjen "Kontrolpanel". Placer en markør i feltet overfor påskriften "Vis som et link", klik på OK-knappen. I egenskabsvinduet skal du klikke på knappen "Anvend" og lukke vinduet ved hjælp af OK-knappen eller X-ikonet.

Trin 3

Når kontrolpanelet er åbent, skal du gå til kategorien Printere og anden hardware og klikke på ikonet Mus. Hvis panelet har et klassisk udseende, skal du straks vælge det ønskede ikon. Dialogboksen "Egenskaber: Mus" vises. Gå til fanen "Museknapper" i dette vindue. I gruppen "Knapkonfiguration" skal du indstille en markør i feltet "Skift knaptildeling".

Trin 4

De nye indstillinger træder i kraft straks. Udfør alle efterfølgende handlinger med højre museknap, og brug venstre museknap som en ekstra. Tryk på knappen "Anvend" med højre museknap og luk egenskabsvinduet ved at klikke på OK-knappen eller ved at klikke på X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Hvis du i fremtiden vil ændre knaptildelingen igen, skal du åbne vinduet "Egenskaber: Mus" som beskrevet i tredje trin og blot fjerne markøren fra det markerede felt. Bekræft de nye parametre ved at klikke på knappen "Anvend", luk vinduet.

Anbefalede: