Sådan Læses Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses Et USB-flashdrev
Sådan Læses Et USB-flashdrev

Video: Sådan Læses Et USB-flashdrev

Video: Sådan Læses Et USB-flashdrev
Video: SanDisk iXpand Flash Drive | How to backup iPhone and iPad on USB | made easy 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for at læse oplysninger på et flash-kort, kan du gøre det på enhver computer. Bemærk, at når du arbejder med et flashdrev, er der en række funktioner, der hjælper dig med at sikre din computer samt information gemt på flashkortet.

Sådan læses et USB-flashdrev
Sådan læses et USB-flashdrev

Nødvendig

  • en computer udstyret med en USB-port,
  • flashkort

Instruktioner

Trin 1

Kom godt i gang med et flashkort. I dag er der to typer flashdrev: med en USB 2.0-grænseflade og også med en USB 3.0-grænseflade. For at læse hver type skal computeren være udstyret med de relevante porte. For at begynde at arbejde med et flash-kort skal du bare indsætte det i en af de fri porte på din computer. Når du har sat enheden i slotten, skal du ikke skynde dig at se de oplysninger, der er gemt på den. USB-flashdrevet kan inficeres med en virus.

Trin 2

For at kontrollere flashkortet for vira på det, skal du ignorere autorun-vinduet ved at klikke på knappen "Annuller". Dernæst skal du åbne mappen "Denne computer". I dette afsnit vil du se ikonet for det tilsluttede hukommelseskort, der defineres som en flytbar disk. Klik på dette ikon med højre museknap. Hvis der er installeret et antivirusprogram på din computer, vil du se indstillingen "Kontroller for vira" i den menu, der åbnes. Klik på denne kommando med venstre museknap, og vent derefter til slutningen af mediekontrollen. Hvis flashdrevet er inficeret, er det uønsket at fortsætte med at arbejde med det på din pc. Hvis kortet ikke udgør en trussel mod din pc, kan du begynde at arbejde med det. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på det flytbare diskikon, der vises i mappen "Denne computer".

Trin 3

Hvis du ikke vil skade de oplysninger, der er registreret på kortet, skal du i slutningen af arbejdet med flashdrevet fuldføre processen. For at gøre dette skal du højreklikke på enhedens genvej, der vises i bakken. I kontekstmenuen skal du vælge kommandoen Sikker fjernelse af hardware. Så snart systemet giver dig besked om, at arbejdet med enheden er afsluttet, skal du fjerne flashkortet fra stikket. Således beskadiger du ikke filer og dokumenter, der er gemt på kortet.

Anbefalede: