Sådan Tilsluttes En Flopik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Flopik
Sådan Tilsluttes En Flopik

Video: Sådan Tilsluttes En Flopik

Video: Sådan Tilsluttes En Flopik
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Selvom tiden for fleksible magnetiske medier er gået uigenkaldeligt, kan det nogle gange være nødvendigt at læse eller skrive information om dette medium. Hvis din computer ikke har et diskettedrev installeret, skal du installere et.

Sådan tilsluttes en flopik
Sådan tilsluttes en flopik

Nødvendig

  • - computer;
  • - FD-drev (diskdrev til læsning af magnetiske diske);
  • - stjerneskruetrækker
  • - et båndkabel, der forbinder drevet til bundkortet.

Instruktioner

Trin 1

Åbn kabinetdækslet på systemets enhed på computeren.

Trin 2

Forbered stedet til FD-drevet. Fjern evt. Plasthætten til frontpanelet, tag forsigtigt aluminiumsgardinet af det samme sted, hvor hætten blev fjernet fra.

Trin 3

Monter FD-drevet på det rette sted i systemenheden. Som regel skal drevet glide ind i niche på diaset. Forsiden af FD-drevet skal smelte sammen med fronten på systemenheden og bør ikke være forsænket indad eller stikke fremad.

Trin 4

Brug bolte eller specielle låse til at fastgøre drevet til kabinettet til systemenheden.

Trin 5

Tilslut FD-drevet til systemforsyningens strømforsyning. For at gøre dette skal du finde ledningen med fire kerner fra strømforsyningen. Det er umuligt at forveksle denne ledning med en anden, FD-drevet har en speciel, unik strømforbindelsesgrænseflade.

Trin 6

Tilslut daisy-kæden først til FD-drevet og derefter til stikket på bundkortet. I modsætning til at tilslutte et interfacekabel til en harddisk eller DVD / CD-drev, har et båndkabel til et magnetisk disk læse / skrive-drev muligvis ikke et stik eller en guide. Før du tilslutter drevet, skal du sørge for, hvilken side du skal slutte dette kabel til bundkortet og drevet.

Trin 7

Gå til de oprindelige indstillinger på bundkortet (BIOS) og sørg for, at brugen af FDD er tilladt og aktiveret. Hvis ikke, foretag de relevante konfigurationsændringer.

Trin 8

Start operativsystemet, og sørg for, at FD-drevet er installeret og klar til brug.

Trin 9

Hvis du tilslutter en USB-diskette, skal du bare tilslutte FD-drevets USB-kabel til det tilsvarende stik, vente på, at operativsystemet installerer drevet eller selv installere driverne på enheden.

Anbefalede: