Sådan Oprettes En Informationsbase I 1C

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Informationsbase I 1C
Sådan Oprettes En Informationsbase I 1C

Video: Sådan Oprettes En Informationsbase I 1C

Video: Sådan Oprettes En Informationsbase I 1C
Video: 1С 8.3 программирование для начинающих. Урок 1 Конфигурация базы данных 2024, Kan
Anonim

Efter oprettelsen af 1C-programmet har organisationer meget ofte behov for at oprette en ny informationsbase (IB). Mange mennesker mener, at denne procedure skal overdrages til en kvalificeret programmør, og i mellemtiden kan denne procedure udføres af brugeren af programmet selv.

Sådan oprettes en informationsbase i 1C
Sådan oprettes en informationsbase i 1C

Nødvendig

1C-program

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en ny IB skal du oprette en mappe med et simpelt og logisk navn til databasen. Du kan oprette en mappe på et hvilket som helst praktisk sted i harddiskmappen, f.eks. C:.

Trin 2

Find derefter følgende filer på disken med det installerede program: 1CV7. MD, V7PLUS. DLL, V7Plus.als (standardadressen er C: / Program Files / 1Cv7).

Trin 3

Kopier disse filer til den mappe, du oprettede i det første trin.

Trin 4

Start 1C-programmet. I den åbnede "Start 1C" -fane skal du klikke på "Tilføj" -kommandoen, og følgende vindue "Registrering af informationsbasen" åbnes.

Trin 5

I det felt, hvor du skal indtaste teksten, skal du indtaste navnet på den nye IB, så vises den på IB-listen, når du starter 1C-programmet.

Trin 6

Klik derefter på "OK" i vinduet "Registrering af informationsbasen".

Trin 7

Når du starter programmet i vinduet "Start 1C", vises den oprettede infobase nu. Klik på navnet på basen med venstre museknap. Øverst på rullelisten "I tilstand" skal du vælge elementet "Configurator" og klikke på "OK"

Trin 8

På fanen "Valg af datalagringsformat" er afkrydsningsfeltet "Filer *. DBF, *. CDX" allerede indstillet som standard. Klik på "OK", så startes "Configurator".

Trin 9

Åbn fanen "Designere - Ny rapport …". Det er ikke nødvendigt at ændre noget her, bare klik på "Næste - Næste - Afslut". Efter de udførte handlinger åbnes vinduet "Form-Report.new1". Luk vinduet "Form-Report.new1".

Trin 10

Slet den oprettede rapport "new1" i vinduet "Konfiguration", bekræft sletningen.

Trin 11

Luk vinduet "Konfiguration". I vinduet "Configurator", der åbnes, skal du bekræfte alle spørgsmål ved at klikke på "Yes".

Trin 12

I informationsvinduet "Reorganisering af oplysninger" skal du klikke på "Accepter", så vises et vindue på skærmen med oplysninger om, at omorganiseringen er afsluttet. Klik på OK.

Trin 13

Efter afslutningen af processen skal du lukke "Configurator" og begynde at arbejde i den nye infobase.

Anbefalede: