Sådan Aktiveres Autosave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Autosave
Sådan Aktiveres Autosave

Video: Sådan Aktiveres Autosave

Video: Sådan Aktiveres Autosave
Video: Untitled Project3786e99 autosave1a7c7ab autosave 2024, Kan
Anonim

Computerfejl, strømstød, nødstrømsafbrydelser - alt dette kan føre til, at dataene i elektroniske dokumenter går tabt. I dette tilfælde giver nogle applikationer mulighed for automatisk at gemme filer.

Sådan aktiveres autosave
Sådan aktiveres autosave

Instruktioner

Trin 1

Autosave-indstilling er tilgængelig i Microsoft Office-applikationer. I Word og Excel er det tændt på en lignende måde med mindre forskelle kun i navnene på indstillingerne. Start Microsoft Word for at aktivere automatisk lagring i en teksteditor. Klik på Office-ikonet i øverste venstre hjørne. Klik på knappen Word-indstillinger nederst i den udvidede menu. En ny dialogboks åbnes.

Trin 2

I venstre del af vinduet skal du vælge sektionen "Gemme" ved at klikke på den med venstre museknap. I feltet "Gem dokumenter" skal du finde indstillingen "Gem alle" og markere den med en markør. Et vindue til indtastning af værdier findes overfor denne mulighed. Brug de tilgængelige pile eller taster på tastaturet til at specificere det krævede antal minutter (standardintervallet er 10 minutter, men det er ikke altid praktisk). Klik på OK-knappen nederst i vinduet, eller tryk på Enter for at gemme de nye parametre.

Trin 3

Automatisk lagring af filer findes også i nogle grafiske redaktører, for eksempel i Adobe Photoshop, startende fra version CS6. For at aktivere det skal du starte editoren og vælge Rediger i menulinjen. I undermenuen skal du venstreklikke på emnet "Indstillinger" og derefter - "Filhåndtering" (Rediger - Indstillinger - Filhåndtering). En ny dialogboks åbnes.

Trin 4

I boksen Filkompatibilitet skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Gem automatisk gendannelsesoplysninger hver. I værdivinduet skal du indstille det relevante tidsinterval ved at vælge det relevante element i rullelisten (5 minutter, 10 minutter, 15 minutter, 30 minutter og 1 time). Anvend de nye indstillinger ved at klikke på knappen OK.

Anbefalede: