Sådan Installeres Anti-cheat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Anti-cheat
Sådan Installeres Anti-cheat

Video: Sådan Installeres Anti-cheat

Video: Sådan Installeres Anti-cheat
Video: ОШИБКА служба EasyAntiCheat не установлена! 2024, April
Anonim

Anti-cheat er et specielt program, der er installeret på spilserveren for at beskytte mod brugen af snyderi (koder til hacking af spillet). Med denne tilføjelse kan du også deaktivere og forbyde skruppelløse spillere.

Sådan installeres anti-cheat
Sådan installeres anti-cheat

Nødvendig

  • - computer;
  • - installeret spilserver.

Instruktioner

Trin 1

Download installationsfilen til det gratis Ultra Core Protector anti-cheat-program. For at gøre dette skal du følge linket https://www.ucp-anticheat.ru/download.html, vælge det ønskede produkt og klikke på knappen "Download". Vent på, at installationsfilen er downloadet, kør den. Vælg det russiske sprog, og klik på knappen "Næste" for at begynde at installere anti-cheat.

Trin 2

Enig med vilkårene i licensaftalen i installationsguiden åbnede vindue, klik på knappen "Næste". I det næste vindue skal du vælge den mappe, hvor spillet er placeret. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Gennemse", vælge den ønskede mappe, vælge den eksekverbare fil af spillet og klikke på "Åbn". I samme vindue skal du vælge det spil, som du vil installere anti-cheat, videotilstand for, samt typen af anti-cheat. Tilføj damptasten, hvis versionen af dit spil er steam, eller patch 33. Klik på knappen "Install".

Trin 3

Vent, indtil installationsprogrammet er færdig med installationen af anti-cheat, klik på knappen "Næste", når den bliver aktiv. For at starte spillet med det samme skal du markere afkrydsningsfeltet ud for feltet "Kør" og klikke på knappen "OK". For at konfigurere anti-cheat skal du gå til mappen med den, der er placeret i programfiler, åbne ucp.ini-filen ved hjælp af Notepad-programmet.

Trin 4

Gå derefter til linjen Indstillinger, indstil gameplayets prioritet, for dette, nær kommandoen Prioritet =, indstil dens værdi fra 1 (lav) til 6 (over gennemsnittet). Derefter kan du i feltet Game = indtaste navnet på spillet. For at vælge det russiske sprog til visning af fejl i feltet Sprog = skal du indtaste værdien 1.

Trin 5

Gem ændringerne i filen, når du har indtastet alle de nødvendige indstillinger. For at gøre dette skal du vælge kommandoen "Gem" i menuen "Filer" og lukke programvinduet. For at installere anti-cheat på den licenserede version af spillet skal du angive mappen steam / steamapps / "Username" / counter-strike, køre damp, inden du starter anti-cheat.

Anbefalede: