Hvordan Man Laver En Alarm

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Alarm
Hvordan Man Laver En Alarm

Video: Hvordan Man Laver En Alarm

Video: Hvordan Man Laver En Alarm
Video: EUFY Alarm keypad - Billigt og Superfedt "keyboard" til dit EUFY Kamera Alarm System ! 2024, Kan
Anonim

Tid er den vigtigste ressource for enhver person. Og denne ressource mangler konstant. Et godt og pålideligt vækkeur hjælper dig med at undgå forsovet arbejde, skole eller andre vigtige begivenheder. Og vi kan lave et vækkeur fra vores egen computer. Vi overvejer Windows XP-operativsystemet, da det er det mest almindelige blandt brugerne.

Hvordan man laver en alarm
Hvordan man laver en alarm

Instruktioner

Trin 1

Hvis computeren ikke allerede er tændt, skal du tænde den. Hvis det er aktiveret, og operativsystemet allerede fungerer, genstarter vi.

Trin 2

Allerede før den første skærm med inskriptionerne vises, skal vi trykke på Slet-knappen på tastaturet, som åbner menuen i det grundlæggende BIOS I / O-system.

Trin 3

Vi vælger emnet "Power Management Setup" i menuen, tryk på Enter-tasten. I den næste menu skal du kigge efter afsnittet "Genoptag ved alarm" og indstille det til Aktiveret. Nedenfor indstiller vi dato og klokkeslæt for vores opvågnen. Efter indstilling af tiden skal du trykke på Escape. Før du afslutter BIOS, skal du gemme dataene. Vi gør dette ved at vælge og trykke på hovedmenupunktet "Save & Exit Setup" og bekræfte ved at trykke på Enter-tasten. Kan gøres lettere ved at trykke på F10.

Trin 4

Computeren genstarter, og vækningstiden er allerede rettet. Den sidste ting, vi skal gøre, er at vælge en hvilken som helst melodi eller film, som vi kan lide, og som vil vække os. Opret en genvej til den melodi, vi har valgt, for at vågne op og placere den i Startup-mappen, som findes i Start-menuen.

Trin 5

På det tidspunkt, vi har valgt, tænder computeren selv, indlæser operativsystemet, som starter vores melodi eller film.

Anbefalede: