Sådan åbnes Rodmappen

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Rodmappen
Sådan åbnes Rodmappen

Video: Sådan åbnes Rodmappen

Video: Sådan åbnes Rodmappen
Video: Sådan åbnes Geogebra classic 2024, Kan
Anonim

Et betinget kort over placeringen af filer på ethvert medium kan repræsenteres som en hierarkisk struktur - der er en vigtig mappe, hvori filer og mindre mapper er placeret, og inde i hver undermappe kan der være sit eget sæt mapper og filer. Den største mappe, der indeholder alle de andre, kaldes "rod" -mappen. Imidlertid kan hvert medium have et stort antal kataloger, som i en bestemt sammenhæng kan kaldes root.

Sådan åbnes rodmappen
Sådan åbnes rodmappen

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilken struktur vi taler om i forhold til en bestemt rodmappe. For eksempel til det operativsystem, der er installeret på din computer, kan rodmappen muligvis være en mappe med adressen C: Windows - dette er hvor OS-softwarekomponenterne er installeret, og det er den vigtigste i systemmappens hierarki. Mens for Skype-programmet vil rodmappen være den mappe, hvor dette program er installeret - C: Programfiler Skype. Ligeledes kan rodmapperne på webserveren, hvor dit websted er hostet, variere afhængigt af sammenhængen. Hvis vi taler om rodmappen på din konto, er dette en mappe, og der skal søges efter rodmappen på et af dine websteder på denne konto på et lavere niveau i hierarkiet.

Trin 2

Kør dit operativsystems standardfilhåndtering, hvis du har brug for at åbne rodmappen på en af computerens harddiske, eksterne medier eller på tilgængelige ressourcer på det lokale netværk. I Windows OS er en sådan filhåndtering "Stifinder" - den startes ved at dobbeltklikke på "Denne computer" -genvejen på skrivebordet eller ved at trykke på WIN + E-tastekombinationen.

Trin 3

Udvid mappetræet sekventielt i Explorer-ruden til venstre for at gå til den rodmappe, du har brug for. Hvis du leder efter rodmappen på en disk, er det nok at klikke på dens ikon. Hvis den krævede rodmappe er placeret dybt nok i bibliotekstrukturen, kan du skrive (eller kopiere og indsætte) stien til den i adresselinjen i "Explorer" og trykke på Enter-tasten. Du kan finde ud af den fulde sti til rodmappen, for eksempel i egenskaberne til programgenvejen placeret på skrivebordet.

Trin 4

Gå til filhåndteringen hos din hostingudbyder, eller åbn FTP-klientprogrammet, og opret forbindelse til hosting, hvis den påkrævede mappe ikke findes på en webserver. For at åbne rodmappen på din konto skal du blot navigere et niveau op i mappehierarkiet, når det er muligt. Serversikkerhedssystemet er konfigureret på en sådan måde, at det ikke lader dig gå over rodkataloget på din konto.

Anbefalede: