Sådan Tilføjes En Fil Til Rodmappen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Fil Til Rodmappen
Sådan Tilføjes En Fil Til Rodmappen

Video: Sådan Tilføjes En Fil Til Rodmappen

Video: Sådan Tilføjes En Fil Til Rodmappen
Video: Vedhæfte filer 2024, Kan
Anonim

Hvis du har oprettet et websted, uanset dets stil og indhold, vil du have andre til at se dine oplysninger. For at internetbrugere kan finde dit websted til deres forespørgsler, skal det indekseres i søgemaskiner. Yandex-søgemaskinen tilbyder at placere filen i rodmappen eller tilføje et metatag til titlen på din side.

Sådan tilføjes en fil til rodmappen
Sådan tilføjes en fil til rodmappen

Er det nødvendigt

  • - internettet;
  • - internet side.

Instruktioner

Trin 1

Åbn søgemaskinens websted https://yandex.ru, og gå til afsnittet "Mere", "Alle tjenester". Find varen "Ya. Webmaster" og følg linket. Dette afsnit er specielt oprettet til webstedsejere. Hvis du allerede har en Yandex-konto, skal du logge ind med dit brugernavn. Ellers skal du oprette en konto i Yandex-søgemaskinen og gå til søgemaskinen under dine data. For at oprette din egen konto skal du udfylde alle de nødvendige oplysninger og klikke på knappen "Registrer". Nu i afsnittet "Ya. Webmaster" kan du tilføje dit websted ved at klikke på den grønne knap "Tilføj websted".

Trin 2

Indtast den fulde adresse på dit websted med alle domænenavne, og klik på knappen "Tilføj websted" (denne gang i hvidt). Du føres til siden for at tilføje en fil. Det er dog værd at bemærke, at denne søgemaskine automatisk scanner alle websteder, så når du tilføjer det, vises dit websted med indekserede sider muligvis på dit panel.

Trin 3

Vælg elementet "Placer fil" og følg de trin, som Yandex rådgiver: Opret en tom fil med navnet, der vil blive skrevet på siden, upload den, kontroller dens tilgængelighed ved hjælp af det angivne link og klik på knappen "Kontroller", der er placeret under disse instruktioner. Det er værd at bemærke, at denne fil skal være placeret i rodmappen på dit websted, det vil sige hvor hovedindekset.

Trin 4

Et lignende stedregistreringssystem findes på alle søgemaskiner. Gå til siden med søgemaskiner og find afsnittet for webmastere og webstedsbyggere. Registrer og følg disse trin. Du kan tilføje dit websted til både engelske og russiske søgemaskiner. Generelt kan vi sige, at det ikke er svært at tilføje en fil til rodmappen på et websted, det vigtigste er at have de passende adgangsrettigheder.

Anbefalede: