Sådan Udskiftes Ikoner På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Ikoner På En Computer
Sådan Udskiftes Ikoner På En Computer

Video: Sådan Udskiftes Ikoner På En Computer

Video: Sådan Udskiftes Ikoner På En Computer
Video: Sådan reparerer du en tastaturet på en computer Loctite 2024, Kan
Anonim

Efter installation af operativsystemet ser skrivebordet ud som standard. Det kan virke kedeligt og blottet for personlighed, så udviklerne har givet mulighed for at ændre udseendet på forskellige elementer. For at udskifte ikonerne på din computer skal du tage et par trin.

Sådan udskiftes ikoner på en computer
Sådan udskiftes ikoner på en computer

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du sørge for, at de ikoner, som du vil erstatte standarderne med, er gemt på din computer. Samlinger af ikoner kan enten downloades fra Internettet eller laves af dig selv. I det andet tilfælde skal du ikke glemme at konvertere dem til.ico-format.

Trin 2

Der er flere måder at ændre udseendet på ikoner på. Der er programmer (IconPackager, Auslogics Visual Styler), der giver dig mulighed for at erstatte alle ikoner på din computer på én gang, opbygge og installere dine egne samlinger med et par museklik, men hvis du ikke ønsker at installere yderligere software, kan du gøre det dig selv.

Trin 3

For at erstatte det tilpassede mappeikon skal du flytte markøren til det ønskede ikon, højreklikke på det og vælge Egenskaber i rullemenuen. Gå til fanen "Indstillinger" i dialogboksen, der åbnes.

Trin 4

I gruppen "Mappeikoner" skal du klikke på knappen "Skift ikon". Vælg et nyt ikon fra de tilgængelige miniaturer i det ekstra vindue, eller klik på knappen "Gennemse", og angiv stien til dit eget ikon. For at de nye indstillinger skal træde i kraft, skal du klikke på knappen OK og derefter på knappen "Anvend" i egenskabsvinduet.

Trin 5

Ikoner til emner som "Min computer", "Netværkskvarter", "Mine dokumenter", "Fuld papirkurv", "Tom papirkurv" udskiftes på en anden måde. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Alternativt kan du åbne skærmkomponenten i Kontrolpanel under Udseende og temaer.

Trin 6

I dialogboksen "Egenskaber: Skærm" skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Desktop Settings". I det ekstra vindue "Desktop Elements", der åbnes, skal du vælge "Desktop Icons" -gruppen miniaturebilledet af det emne, du har brug for, og klikke på knappen "Change Icon". Angiv stien til det nye ikon, klik på OK, og anvend de nye indstillinger.

Anbefalede: