Sådan Laver Du Et Cd-cover

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Cd-cover
Sådan Laver Du Et Cd-cover

Video: Sådan Laver Du Et Cd-cover

Video: Sådan Laver Du Et Cd-cover
Video: СТРАШНАЯ УЧИТЕЛЬНИЦА 3D В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Scary teacher 3d ПРАНКИ над УЧИЛКОЙ! 2024, Kan
Anonim

Skærede du filmen til DVD, underskrev den og lagde den i kassen? Enig om, at en meget mere stilfuld løsning ville være at skabe og udskrive et smukt cover til hver disk med en film eller dine personlige videomaterialer. Skiver pakket i kasser med smukke omslag vil se mere æstetisk ud, og det vil desuden være lettere at skelne dem fra hinanden. I denne artikel lærer du, hvordan du laver originale cd-omslag.

Sådan laver du et cd-cover
Sådan laver du et cd-cover

Nødvendig

Nero Burning Rom

Instruktioner

Trin 1

Du kan oprette omslag i det samme program, som du bruger til at skære diske - Nero. Dette er en meget praktisk mulighed - du behøver ikke at downloade og installere ekstra software, Nero tilbyder uafhængigt omslagskabeloner til forskellige typer diske og pakker, og du behøver heller ikke at beregne størrelsen på omslaget til udskrivning.

Trin 2

Åbn Nero ny version, og gå til fanen Opret og rediger. På listen over foreslåede handlinger vil du se emnet "Opret en disketiket eller klistermærke". Klik på det og åbn CoverDesigner, som giver dig mulighed for at oprette et hvilket som helst cover.

Trin 3

Programmet beder dig om at vælge den disktype, som du vil lave en etiket til. Vælg det ønskede format, f.eks. DVD. Hvis du ikke vil bruge færdige skabeloner, skal du vælge at oprette et tomt dokument og oprette et omslag fra bunden.

Trin 4

Du vil se blanke emner til pakkeomslag, indsæt pjece og etiket til selve cd'en. Denne etiket kan bruges som skabelon til udskrivning, hvis du har en inkjet-cd-printer.

Trin 5

Ved at klikke på filen med omslaget åbner du indstillingsmenuen, hvor du kan angive stien til baggrundsbilledet. Når du har valgt et billede, skal du efter eget skøn redigere inskriptionerne, ekstra ikoner og billeder og andre designelementer. Udskriv derefter det færdige dæksel, og indsæt det i DVD-kabinettet, så er du færdig.

Anbefalede: