Sådan Indsættes Subs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Subs
Sådan Indsættes Subs

Video: Sådan Indsættes Subs

Video: Sådan Indsættes Subs
Video: Самый экономичный электродвигатель T-motor U8 Pro - под спец проект 2024, Kan
Anonim

Den nemmeste måde at se en film på et fremmed sprog på uden at vente på dens oversættelse er at bruge undertekster. At indsætte dem i en video er slet ikke så vanskeligt, som det kan synes ved første øjekast. Alt hvad du behøver er et par apps.

Sådan indsættes subs
Sådan indsættes subs

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - video til oprettelse af undertekster;
  • - fil med undertekster;
  • - SubRip og AviSub applikationer.

Instruktioner

Trin 1

Optag dine egne undertekster, hvis du ikke kan finde passende på Internettet, eller hvis du vil lave din egen videooversættelse. Åbn teksteditoren "Notepad" på din computer. Se filmen og optag undertekster, og sørg for at markere de tidspunkter, hvor du vil indsætte dem. Formatet skal således være som følger:

"Dine undertekster"

00:05:04.784 -> 00:06:12.615.

Gem nu underteksterne i TXT-format.

Trin 2

Download og installer SubRip-appen på webstedet https://www.divx-digest.com/software/subrip.html. Dette gratis program giver dig mulighed for at gemme dine oprettede undertekster i SRT-, IDX- eller TXT-formater. Med dette program kan du også ændre underteksternes farve, placering, fremhæve dem med fed eller kursiv type, understreget

Trin 3

Download AviSub-appen fra linket https://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/AVI-Subt …, installer og kør

Trin 4

I AviSub-menuen skal du klikke på punktet "Download AVI" og derefter vælge den ønskede videofil i biblioteket og trykke på knappen "Åbn". Klik på knappen Download SRT, TXT, IDX. Vælg den undertekstfil, du oprettede, og åbn den.

Trin 5

Tryk på knappen "Opret subbed AVI". Programmet indsætter automatisk dine undertekster i videoen. Når du ser en video i afspilleren, skal du sørge for, at undertekstvisningen er aktiveret.

Anbefalede: