Sådan Omgår Du Beskyttelse I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omgår Du Beskyttelse I Spillet
Sådan Omgår Du Beskyttelse I Spillet

Video: Sådan Omgår Du Beskyttelse I Spillet

Video: Sådan Omgår Du Beskyttelse I Spillet
Video: Hvordan undgår Eriksen u0026 co. lejrkuller i Rusland? 2024, Kan
Anonim

Mange af os låner spil fra venner for fuldt ud at nyde de nye fornemmelser af nedsænkning i en fantasiverden. Men hvad hvis der er mange mennesker, men der er kun en CD, og spillet starter ikke uden en CD i drevet? Derefter kommer programmer, der opretter CD-billeder til undsætning, det er sådan, du kan omgå beskyttelsen i spillet, som ikke kun er nødvendigt for dig, men også for en anden.

Sådan omgår du beskyttelse i spillet
Sådan omgår du beskyttelse i spillet

Nødvendig

  • - Computer
  • - CD, der skal kopieres

Instruktioner

Trin 1

Først skal du downloade og installere programmet Daemon Tools Lite. Det er bedst at downloade den officielle samling på programserveren www.daemon-tools.cc, ellers risikerer du at blive offer for en virus

Trin 2

Installer Daemon Tools Lite på din computers harddisk. Følg nøje alle instruktioner, der vises i dialogboksen. Efter installation af programmet skal du genstarte computeren.

Trin 3

Indsæt den disk, der skal kopieres, i din computers cd-drev, og åbn Daemon Tools Lite. Klik på billedet af cd'en med en diskette. Dialogboksen Opret diskbillede vises

Trin 4

Udfyld feltet "Diskbillede". Husk placeringen, hvor du gemmer diskbilledet, og hvad du navngav det. Klik på "Start" og vent på, at oprettelsen af diskbilledet er afsluttet.

Trin 5

Klik på knappen "Tilføj virtuelt diskettedrev". Vent, indtil oprettelsen af det virtuelle diskdrev er afsluttet. Hvis der vises et ekstra diskdrev i mappen Denne computer, gik alt godt.

Trin 6

Fjern disken fra det fysiske drev.

Trin 7

Klik på panelet Daemon Tools Lite, enten på drevikonet, eller vælg "Mount Image" i menuen. Fjern det billede, du oprettede, og installer det på det drev, du lige har oprettet.

Anbefalede: