Sådan Fanges Fisk I Spillet "Russian Fishing"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fanges Fisk I Spillet "Russian Fishing"
Sådan Fanges Fisk I Spillet "Russian Fishing"

Video: Sådan Fanges Fisk I Spillet "Russian Fishing"

Video: Sådan Fanges Fisk I Spillet
Video: Zherlitsa TONAR installation and exit to the ice. ❄ Fishing in winter SUBS 2024, Kan
Anonim

Spillet "Russian Fishing" er en fiskesimulator med økonomiske og konkurrencedygtige komponenter. Det giver mulighed for praktisk taget at fiske mere end to hundrede fiskearter med flere typer tackling i adskillige vandområder i Rusland og i Det Indiske Ocean. Der er online og offline spiltilstande på en computer eller mobilenhed.

Sådan fanges fisk i spillet
Sådan fanges fisk i spillet

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted at fiske på dammen - "placering". Brug kortet til at flytte.

Trin 2

Saml din fiskestang. I begyndelsen af spillet har du samlet det mindste krævede grej, og i fremtiden er du nødt til at købe komponenter til en mere perfekt fiskestang - en stang, fiskelinje, rulle, ske, krog. Alle nødvendige dele til samling placeres i en kuffert - åbn den, vælg en stang og installer den ønskede rulle, linie, krog og agn eller spinder på den.

Trin 3

Juster den valgte tackling, inden du begynder at fiske ved at klikke på knappen "Justér". Denne operation er nødvendig for en svømmerstang og en spindestang, men den gælder ikke for en donkestang. For at fiske på søen skal du justere nedstigningen af fiskestangens svømmer på en sådan måde, at krogen med agnet er tættere på bunden. Når du bruger en centrifugering, skal du justere hastigheden på det roterende lokke.

Trin 4

Kast et grej (fiskestang, donk eller spindestang) ved at klikke et vilkårligt sted i reservoiret.

Trin 5

Hvis der bruges spinding, skal du starte udstationering, mens du holder G-tasten nede og vente på angreb fra en rovfisk. Hvis der bruges en donk, skal du vente på et signal (ringeklokke) om, at der allerede er en fisk på krogen. Hvis du bruger en svømmerstang, skal du vente på bidet og så hoppe.

Trin 6

Træk fisken til bredden ved at skiftevis trykke på tasterne G (linjetilspoling) og H (stangtræk) Når du gør dette, skal du holde øje med belastningsindikatorerne og ikke lade skyderne gå ind i det røde område, ellers går du glip af fisken og beskadiger tacklingen.

Trin 7

Brug et landingsnet til store fisk, som frigøres ved at trykke på F. Der er intet landingsnet i det oprindelige sæt, du skal købe det, når du har penge til det.

Trin 8

Brug agn til at lokke store fisk og genoplive bid. For at kunne forberede det skal du først købe en base, agn og smag fra en fiskeributik. Ved at klikke på spanden åbnes blandingsvinduet, hvor du skal vælge og blande ingredienserne. Tryk derefter på O-tasten for at smide lokkemadet - det flyver til det punkt, hvor du støber tacklingen, og holder handlingen hele tiden, du er på dette sted i reservoiret.

Anbefalede: