Sådan Aktiveres Spillet Avatar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Spillet Avatar
Sådan Aktiveres Spillet Avatar

Video: Sådan Aktiveres Spillet Avatar

Video: Sådan Aktiveres Spillet Avatar
Video: Джейк предстает перед вождем Оматикайя. Аватар. 2024, Kan
Anonim

Spillet "Avatar" er baseret på filmen med samme navn af James Cameron, som blev ganske populær på kort tid. "Avatar", som alle andre spil, kræver aktivering for yderligere passage af gameplayet.

Sådan aktiveres spillet Avatar
Sådan aktiveres spillet Avatar

Nødvendig

Adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Installer Avatar-spilfordelingssættet på din computer ved at indsætte spildisken i drevet. Hvis disken indeholder en licenskode til softwareproduktet, skal du omskrive den først. Start installationen, angiv installationsmappen, og følg instruktionerne i programmenupunkterne for at fuldføre installationen.

Trin 2

Kør det installerede spil uden at fjerne disken fra drevet. Bemærk, at du skal have en aktiv internetforbindelse på dette tidspunkt. Indtast licenskoden for spillet i det tilsvarende felt i vinduet, og vent derefter på genereringen af autorisationskoden til spillet. Indtast det i det relevante felt i vinduet, og fuldfør registreringen. Denne sekvens er kun relevant for ejere af den licenserede version af spillet "Avatar".

Trin 3

Hvis du har købt en disk med et spil i en butik, og det viste sig at være ulicenseret, skal du ikke bruge den, men tage den tilbage. Du kan også kontakte forbrugerbeskyttelsesafdelingen, hvis sælgeren nægter at acceptere disken. I begge tilfælde skal du bekræfte betalingstransaktionen - en salgskvittering eller en kasseapparatkvittering.

Trin 4

Hvis du downloadede distributionskittet til spillet "Avatar" fra Internettet, skal du bruge de specielle værktøjer til at købe en licens online og forberede ethvert passende betalingsmiddel - et bankkort, virtuelle bankkonti, "WebMoney", "Yandex. Money "og så videre …

Trin 5

Når du indtaster betalingsoplysninger i linjerne i browseren, skal du være meget forsigtig, være opmærksom på ændringer i adresselinjen og indtaste tegn ved hjælp af skærmtastaturet, som er tilgængeligt i afsnittet "Tilgængelighed" i menuen. Du kan også købe en disk med det licenserede spil "Avatar" i onlinebutikken, hvis den ikke er tilgængelig i detailbutikker i din by.

Anbefalede: