Sådan Aktiveres Konsollen I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Konsollen I Spillet
Sådan Aktiveres Konsollen I Spillet

Video: Sådan Aktiveres Konsollen I Spillet

Video: Sådan Aktiveres Konsollen I Spillet
Video: Varm och kall lärare kontra Minecraft Creeper-tjejer! Het och kall minecraft-klass! 2024, Kan
Anonim

Konsollen i computerspil er den mest bekvemme måde for de fleste spillere at indtaste kommandoer og modtage systembeskeder. I nogle tilfælde er det ikke nok blot at åbne konsollen, da dette værktøj skal aktiveres.

Sådan aktiveres konsollen i spillet
Sådan aktiveres konsollen i spillet

Instruktioner

Trin 1

Start Counter Strike Source-spillet på din computer, og åbn menuen "Indstillinger" i det øverste servicepanel i applikationsvinduet. Vælg "Avanceret" og markér afkrydsningsfeltet i linjen "Aktivér udviklingskonsol" i den dialogboks, der åbnes. Gem dine ændringer ved at klikke på OK.

Trin 2

Åbn Steam for at aktivere konsollen i Dota 2. -applikationen. Åbn menuen "Game Library" i det øverste servicepanel i programvinduet, og åbn genvejsmenuen til Dota 2-spillet ved at højreklikke. Angiv elementet "Egenskaber" og klik på knappen "Indstil startindstillinger" i den dialogboks, der åbnes. Skriv -konsol i den nye dialogboks, og bekræft den valgte handling ved at klikke på OK.

Trin 3

Åbn hovedsystemmenuen ved at klikke på "Start" -knappen og gå til "Alle programmer" for at aktivere Torchlight Chemax-konsollen. Udvid linket "Tilbehør", og start applikationen "Notepad". Åbn filen settings.txt i den, gemt i følgende sti drevnavn: Dokumenter og indstillingerbrugernavnAppDataRoaming

unic games orchlight, skift værdien af linjekonsollen = 0 til konsol = 1. Gem dine ændringer, og start spillet. Tryk og hold Shift-funktionstasten nede, og tryk på ~ (tilde) -tasten for at aktivere konsollen.

Trin 4

For at aktivere konsollen i Team Fortress 2 skal du starte spillet og åbne menuen Indstillinger i det øverste servicepanel i programvinduet. Vælg punktet "Tastatur", og gå til afsnittet "Avanceret". Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Aktivér udviklerkonsol" og brug ~ (tilde) -tasten til at starte konsollen i spillet.

Trin 5

Bemærk, at konsollen aktiveres ved hele Hitman-serien ved samtidig at trykke på funktionstasterne Skift og Esc.

Trin 6

Åbn filen fallout.ini i Notesblok i følgende sti drive_name: My Documentsusernamemy gamesfallout nv og skift linjen bAllowConsole = 0 til bAllowConsole = 1 for at aktivere konsollen i Fallout New Vegas. Gem dine ændringer, og start konsollen ved at trykke på ~ (tilde) -tasten.

Anbefalede: