Sådan Bestemmes Den Russiske Skrifttype

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Den Russiske Skrifttype
Sådan Bestemmes Den Russiske Skrifttype

Video: Sådan Bestemmes Den Russiske Skrifttype

Video: Sådan Bestemmes Den Russiske Skrifttype
Video: Hvordan laste ned skrifttype fra dafont (norsk) 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder på en computer, kan tekst indtastes på forskellige sprog. I nogle tilfælde kan tastaturlayoutet ændre sig automatisk, i andre tilfælde skal brugeren skifte inputsproget alene. For lettere orientering på "proceslinjen" kan du få vist "sprogbjælken", så vil brugeren til enhver tid være i stand til at se og bestemme, om den russiske skrifttype eller engelsk er valgt i øjeblikket.

Sådan bestemmes den russiske skrifttype
Sådan bestemmes den russiske skrifttype

Instruktioner

Trin 1

Sprogbjælken kan vises hvor som helst på skærmen, men det er mere praktisk at placere det i meddelelsesområdet på proceslinjen. Meddelelsesområdet er et felt placeret på højre side af "Proceslinjen", der er også ure og ikoner til kørende opgaver (antivirus-software, internetforbindelse, information om tilsluttet udstyr osv.). For at se alle ikonerne i meddelelsesområdet skal du udvide det ved at klikke på pileknappen.

Trin 2

Hvis visningen af "sprogbjælken" på din computer er konfigureret, vil du se et ikon med bogstaverne EN (engelsk) eller RU (russisk) på "proceslinjen". Nogle gange kan der i stedet for være et ikon med billedet af det amerikanske eller russiske flag. Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du tilpasse dets skærm. For at gøre dette skal du højreklikke på "Proceslinjen", vælge "Værktøjslinjer" i rullemenuen og indstille markøren i linjen "Sproglinje" i undermenuen. Ved hjælp af "sprogbjælken" kan du altid se, hvilken skrifttype der er valgt.

Trin 3

Du vil straks afgøre, om du har en russisk eller engelsk skrifttype, hvis du starter en teksteditor og begynder at skrive ord. For at skifte fra latin til kyrillisk (fra engelsk til russisk) skal du klikke på ikonet "Sprogbjælke" med venstre museknap. I rullemenuen med venstre museknap skal du vælge linjen "Russisk" - inputsproget ændres. Fra tastaturet sker skift mellem sprog ved at trykke på tastaturgenvejen alt="Image" og Skift eller Ctrl og Skift.

Trin 4

Du kan konfigurere yderligere indstillinger til indtastning af tekst og visning af sprogbjælken i vinduet Regionale og sprogindstillinger. Ring til det ved at klikke på "Start" -knappen og vælge på "Kontrolpanel" i kategorien "Dato, tid, sprog og regionale standarder" ikon "Regionale og sproglige indstillinger". Gå til fanen Sprog, og klik på knappen Detaljer i afsnittet Sprog og tekstinput.

Trin 5

I den ekstra dialogboks, der åbnes, skal du gå til fanen "Indstillinger" og klikke på knappen "Sprogslinje" nederst i vinduet. Placer en markør i de felter, du har brug for for at tilpasse visningen af "Language Bar". Ved at klikke på knappen "Tastaturindstillinger" kan du indstille, hvilke taster du vil bruge til at skifte fra engelsk til russisk, når du indtaster ord. Anvend nye indstillinger, luk vinduer.

Anbefalede: