Sådan Gendannes Opstartsfiler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Opstartsfiler
Sådan Gendannes Opstartsfiler

Video: Sådan Gendannes Opstartsfiler

Video: Sådan Gendannes Opstartsfiler
Video: Разборка Самолетной ТУРБИНЫ после падения - Hammer IQ-180 2024, Kan
Anonim

Det er ikke ualmindeligt, at en computer nægter at starte normalt. Først i går arbejdede du på det, og i dag tænder du computeren, den hænger på startskærmen i lang tid og indlæses ikke. Eller det nulstilles automatisk og forsøger at starte igen. Windows 7-operativsystemet giver en nem måde at gendanne opstartsfiler på.

Sådan gendannes opstartsfiler
Sådan gendannes opstartsfiler

Nødvendig

  • - computer;
  • - en disk med et operativsystem.

Instruktioner

Trin 1

Alt kan løses ved hjælp af OS-startdisken. Indsæt Windows 7-operativsystemdisken i drevet, og genstart computeren. Hvis BIOS-parametrene ikke angiver, at den første opstartsenhed er drevet, skal du indtaste BIOS og ændre de relevante indstillinger i opstartsafsnittet.

Trin 2

Efter genstart af computeren bliver du muligvis bedt om at starte fra disk - Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD eller DVD. Tryk på en vilkårlig tast på tastaturet for at bekræfte. Du skal vente et stykke tid på, at operativsystemet downloader de nødvendige filer.

Trin 3

Et Windows 7-vindue vises på skærmen med den centrale indskrift "Install". Skynd dig ikke for at klikke på denne indskrift, se efter linjen "Systemgendannelse" nederst i vinduet. Klik på den med venstre museknap.

Trin 4

Systemet vil bede dig om at vælge et gendannelsesværktøj: Startup Repair, System Restore, System Image Restore, Windows Memory Diagnostics og Command Prompt. Du har brug for det første element, så klik på det med venstre museknap.

Trin 5

Systemfiler diagnosticeres, og mistede filer gendannes. Du kan ikke se dette med dine egne øjne - udviklerne fandt det ikke nødvendigt at visualisere denne proces. Du bliver nødt til at vente et stykke tid, indtil programmet beder dig om at genstarte computeren. Gør dette og kontroller resultatet af dit arbejde.

Trin 6

Oftest forsvinder opstartsfiler på grund af manglende brugeroplevelse med en computer eller forkert installation eller fjernelse af programmer. Det er også almindeligt, at opstartssektorerne bliver beskadiget på grund af harddiskfejl (for eksempel et pludselig strømafbrydelse eller strømstød).

Anbefalede: