Sådan Oprettes En Ny Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ny Konto
Sådan Oprettes En Ny Konto

Video: Sådan Oprettes En Ny Konto

Video: Sådan Oprettes En Ny Konto
Video: Sådan oprettes en COS konto 2024, Kan
Anonim

En computer kan ofte have flere brugere, for eksempel familiemedlemmer, hvor alle har brug for deres eget miljø for at arbejde på computeren med deres egne indstillinger osv. Til dette formål tilbyder Windows en flerbrugerfunktion.

Sådan oprettes en ny konto
Sådan oprettes en ny konto

Instruktioner

Trin 1

Klik på knappen "Start" for at åbne operativsystemets hovedmenu. Find derefter emnet "Kontrolpanel" i det, og klik på det med venstre museknap. Dette åbner kontrolpanelet i Windows.

Trin 2

Find nu emnet "Brugerkonti" i vinduet, der åbnes med værktøjsikonerne, hvis dine ikoner vises i den klassiske form, skal du dobbeltklikke på det, og hvis kategorivisningen er aktiveret, så som et link med et venstre klik.

Trin 3

Så du er logget ind på kontoadministrationssystemet på din computer. På listen over opgaver (emner med pile) skal du vælge "Opret en konto", klikke på den, og systemet vil bede dig om at indtaste et navn til den nye konto.

Trin 4

Indtast et navn til den nye konto, og klik på knappen "Næste" nederst i vinduet. Vælg nu kontotypen - "Computeradministrator" eller "Begrænset post". Computeradministratorkontotype giver dig mulighed for at oprette, slette og ændre eksisterende konti på din computer, foretage ændringer, der påvirker andre brugere, installere programmer og få adgang til alle filer på din computer. Typen "Begrænset skrivning" giver dig mulighed for at ændre indstillingerne på din konto, inklusive adgangskoden, se filer i mappen "Delte dokumenter", og nogle programmer, der er udviklet til Windows-operativsystemer før XP, fungerer muligvis ikke korrekt med begrænsede rettigheder.

Trin 5

Når du har valgt kontotype, skal du klikke på knappen "Opret en konto" nederst i vinduet. Derefter vender brugerkonti-vinduet tilbage til sin startside, hvor den nye konto, du lige har oprettet, vises i kontofeltet, som også kan ændres.

Anbefalede: