Sådan Fjernes Jævn Rulning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Jævn Rulning
Sådan Fjernes Jævn Rulning

Video: Sådan Fjernes Jævn Rulning

Video: Sådan Fjernes Jævn Rulning
Video: Andel af fodring af hvedestarter: VORDAN KONTROLLERES starterkulturerne? 2024, Kan
Anonim

For at se sider på Internettet er der en jævn rulningsmulighed. Det giver dig mulighed for at flytte op og ned på siden mere jævnt og jævnt. I nogle browsere er denne indstilling indbygget (som f.eks. I Mozilla Firefox-browseren), for andre skal du installere det tilsvarende værktøj. Hvis denne mulighed ikke er nødvendig, kan jævn rulning simpelthen deaktiveres.

Sådan fjernes jævn rulning
Sådan fjernes jævn rulning

Instruktioner

Trin 1

Start browseren på den sædvanlige måde. Vælg "Værktøjer" i den øverste menulinje. Hvis du ikke kan finde menuen, vises dit browservindue i fuldskærmstilstand. Flyt musemarkøren til skærmens øverste kant, vent på, at panelet vises, højreklik på det, i rullemenuen skal du indstille markøren overfor linjen "Afslut fuldskærmstilstand" eller trykke på F11-tasten. Hvis det ikke hjælper, skal du højreklikke på panelet og sørge for, at linjen "Menupanel" er markeret med en markør.

Trin 2

I menuen "Værktøjer" skal du vælge "Indstillinger". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Avanceret" og aktivere fanen "Generelt". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet overfor linjen "Brug jævn rulning" i sektionen "Gennemse websteder". Klik på OK-knappen for at bekræfte dit valg og lukke indstillingsvinduet. De nye indstillinger træder i kraft med det samme, ingen genstart af browseren er påkrævet.

Trin 3

Brug musens indstillinger til at indstille det krævede antal linjer til at flytte ethvert dokument, der er åbnet på computeren. For at gøre dette skal du gå til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". Vælg afsnittet "Printere og andet udstyr", klik på ikonet "Mus" med venstre museknap. I den klassiske visning af kontrolpanelet skal du straks vælge ikonet Mus.

Trin 4

Gå til fanen "Hjul" i den dialogboks, der åbnes. I afsnittet "Rulning" skal du indstille en markør i det relevante felt: "For det angivne antal linjer" eller "For en skærm". Hvis du valgte den første metode, skal du bruge piletasterne til at indstille det krævede antal linjer eller indtaste værdien fra tastaturet. Klik på knappen "Anvend" og luk vinduet ved at klikke på OK-knappen eller X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: