Sådan Foretages En Jævn Overgang I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foretages En Jævn Overgang I Photoshop
Sådan Foretages En Jævn Overgang I Photoshop

Video: Sådan Foretages En Jævn Overgang I Photoshop

Video: Sådan Foretages En Jævn Overgang I Photoshop
Video: Как работать с экшэнами в Фотошоп/ Frozen Ice Action 2024, Kan
Anonim

At lave en collage handler ikke kun om at kombinere flere fotos til et. Den korrekte collage viser forfatterens dygtighed og demonstrerer også hans evne til smukt og kompetent at arrangere fotos, så de ser stilfulde og attraktive ud. En collage vil være vellykket og mærkbar, hvor der ikke er nogen mærkbare grænser mellem fotos - i stedet ser fotos ud til at flyde ind i hinanden. Denne effekt kan opnås ved at udføre enkle handlinger i Adobe Photoshop.

Sådan foretages en jævn overgang i Photoshop
Sådan foretages en jævn overgang i Photoshop

Nødvendig

Adobe Photoshop-program

Instruktioner

Trin 1

Åbn to fotos af omtrent samme størrelse, som du vil kombinere i en collage.

Trin 2

Tryk på V-tasten for at aktivere bevægelsesværktøjet, og træk det ene foto til det andet, så de begge er i samme vindue i to forskellige lag.

Trin 3

Vælg den øverste på listen fra de viste to lag, og tilføj derefter en vektormaske til den (Tilføj lagmaske).

Trin 4

Et maskeikon i form af en hvid firkant vises ved siden af fotominiaturen i lagrækken. Klik på den for at aktivere laget. Ikonet vil være omgivet af en sort kant for at indikere, at det er aktivt.

Trin 5

Fra en værktøjskasse skal du vælge en gradient og angive retningen for gradienten ved at tegne en linje fra det nederste højre hjørne til det øverste højre hjørne. Du vil bemærke, hvordan et af billederne begynder at bløde gennem det andet, hvor du tegner hjørneovergangen.

Trin 6

Eksperimentér og skift gradientens længde og bredde, indtil du er tilfreds med resultatet, og billederne flyder glat og smukt ind i hinanden på det sted, hvor du vil se overgangen.

Trin 7

For at opnå den ønskede effekt skal du kun bruge gradienten, når lagmaskefunktionen er aktiveret - ellers vil du ikke få succes.

Trin 8

Afslut masktilstand ved at klikke på miniaturen af billedet i laget, når din collage er klar.

Trin 9

Flet lag, og gem collagen i det ønskede format.

Anbefalede: