Sådan Gendannes Krom

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Krom
Sådan Gendannes Krom

Video: Sådan Gendannes Krom

Video: Sådan Gendannes Krom
Video: Sådan gendanner du din mac - Mac OSX Sierra 2024, Kan
Anonim

Internetbrowseren Google Chrome dukkede uventet op på markedet og blev lige så godt en af de mest populære internetbrowsere på få måneder. Gode hastighedsindikatorer, pæne gadgets og en simpel grænseflade gjorde det til en favorit blandt en lang række brugere. Hvis du har problemer og har brug for at gendanne din browser, kan du gøre det i et par enkle trin.

Sådan gendannes krom
Sådan gendannes krom

Instruktioner

Trin 1

Gå til google startside - www.google.ru. Når du er på det, skal du tilføje i browservinduet / krom, hvorved du finder dig selv på den officielle browserside. Til højre vil du se en stor Download Google Chrome-knap. Klik på den, og vent til download er afsluttet

Trin 2

Når du er færdig, skal du bare køre installationsprogrammet og installere programmet. Du kan også bruge denne metode til blot at downloade installationsprogrammet og derefter overføre det til andre computere, der ikke har en internetforbindelse i øjeblikket.

Trin 3

En alternativ måde er blot at være på indtast www.google.ru i Google Chrome-søgefeltet. Den første linje i resultatet vil være den samme side

Trin 4

Download ikke din browser fra andre sider. Dette er ikke kun meningsløst, da kun den officielle udvikler kan have den nyeste og mest stabile version, men det er også farligt, da browseren kan inficeres med en virus på gratis websteder.

Trin 5

For at gendanne installerede gadgets, besøg chrome.google.com/webstore. Dette er den officielle google-butikside og det eneste sted at downloade chrome-apps fra, hvis du ikke vil beskadige dit operativsystem og selve browseren.

Anbefalede: