Sådan Udskrives En Grad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives En Grad
Sådan Udskrives En Grad

Video: Sådan Udskrives En Grad

Video: Sådan Udskrives En Grad
Video: Мультики про машинки - БИБИКА - Облачка погоды: Гроза, Туман, Град, Снег - Развивающие мультфильмы 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er det nødvendigt at udskrive i dokumenter ikke kun specielle matematiske symboler og formler, men også magt for tal og indekser. Programmer fra Microsoft Office-pakken giver denne mulighed.

Sådan udskrives en grad
Sådan udskrives en grad

Nødvendig

MS Office-pakke

Instruktioner

Trin 1

I ældre versioner af MS Office Word-teksteditoren skal du indtaste bunden af nummeret i form af et ciffer og derefter vælge "Format" og "Font" i hovedmenuen. Dialogboksen åbnes som standard på fanen Font. I gruppen "Effekter" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Superscript" og klikke på OK for at bekræfte. Skriv eksponenten i form af et tal, åbn igen dialogboksen "Font", fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Superscript" og klik på OK.

Trin 2

Hvis dokumentet kræver, at du ikke indtaster en grad, men et indeks over et tal, skal du indtaste nummeret i numerisk form. Vælg derefter "Format" og "Font" i hovedmenuen. I dialogboksen skal du forblive på fanen Font. I gruppen "Effekter" skal du markere indstillingen "Subscript" og bekræfte valget ved at trykke på OK. Indtast det ønskede nummer, vend derefter tilbage til dialogboksen, og fjern markeringen. Bekræft beslutningen ved at klikke på OK.

Trin 3

For at gøre det lettere at bruge denne mulighed kan du oprette den ønskede knap på kontrolpanelet. For at gøre dette skal du vælge "Service" i hovedmenuen og i den - kommandoen "Indstillinger". I dialogboksen, der vises, skal du vælge fanen Kommandoer. Vælg "Format" på listen "Kategorier". Find "Superscript" i vinduet Kommandoer. Brug musen til at trække denne kommando til formatlinjen og placere ikonet i fontegenskabsgruppen.

Trin 4

I MS Office Word 2007 i egenskabspanelet i "Font" -gruppen for at komme ind i eksponenten skal du klikke på knappen med "x2" -billedet. Indtast først bunden af nummeret numerisk, vælg derefter indstillingen "Superscript" på egenskabslinjen, indtast eksponenten, og klik igen på "x2" -knappen for at afslutte denne tilstand.

Trin 5

For at indtaste et indeks for et nummer skal du skrive tallet som et ciffer. I egenskabspanelet i "Font" -gruppen skal du klikke på knappen med "x2" -indekset og indtaste det tilsvarende tal. Efter indtastning skal du trykke på "x2" -knappen igen for at afslutte denne tilstand.

Anbefalede: