Sådan Udskrives Grad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Grad
Sådan Udskrives Grad

Video: Sådan Udskrives Grad

Video: Sådan Udskrives Grad
Video: Мультики про машинки - БИБИКА - Облачка погоды: Гроза, Туман, Град, Снег - Развивающие мультфильмы 2024, April
Anonim

Nogle brugere spekulerer ofte på, hvordan et af de skjulte tegn kan udskrives. På trods af deres fravær på tastaturknapperne er det ret nemt at gøre dette, hvis du har et specielt bord ved hånden.

Sådan udskrives grad
Sådan udskrives grad

Nødvendig

  • Software:
  • - Microsoft Office Word;
  • - Tabel med symboler.

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at arbejde med specialtegn, der ikke vises på tastaturet, skal du starte teksteditoren MS Word. I programmets hovedvindue skal du klikke på topmenuen "File" og vælge "New". Et tomt ark i et nyt dokument vises foran dig.

Trin 2

Den nemmeste og mest effektive måde at indsætte symboler på er at bruge det oprindelige Symbol Map-værktøj. Dens lancering kan kaldes på forskellige måder. Klik på menuen "Start" og klik på afsnittet "Alle programmer". Find og udvid mappen "Standard", og klik derefter på den ønskede genvej.

Trin 3

Du kan også indsætte et symbol gennem selve teksteditoren. For at gøre dette skal du klikke på topmenuen "Indsæt" i hovedvinduet, åbne menuen fuldstændigt (ved at klikke på dobbeltpilene) og vælge "Symbol" -punktet. I det vindue, der åbnes, skal du vælge den skrifttype, der passer dig, vælge symbolet og klikke på knappen "Indsæt". Jeg vil gerne bemærke, at ikke alle skrifttyper er rige på specialtegn, så nogle gange er du nødt til at søge.

Trin 4

For ikke at spilde din dyrebare tid på at lede efter et lille symbol, for eksempel graden Celsius, anbefales det at bruge specielle tabeller. Du kan se en af variationerne af sådanne tabeller på billedet overfor dette trin. Koden 0176 svarer til graden. For at indtaste den skal du holde venstre tast alt="Image" nede og skrive 0176 på Num-tastaturet. Derefter frigives alt="Image" -tasten, og det ønskede tegn vises i tekstdokument.

Trin 5

Der er en undtagelse for hver regel, så det er ikke nødvendigt at bruge nogen hjælpeprogrammer til at "grad" -tegnet skal vises i dit tekstdokument. Brug udtrykket "42 grader" til at konvertere som et eksempel. Indtast 42o i stedet for 42. Vælg det sidste bogstav, og giv det overskrift. Som et resultat får du det ønskede resultat - 42 °.

Anbefalede: