Sådan Returneres Faner I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Faner I Opera
Sådan Returneres Faner I Opera
Anonim

Tilstanden til visning af websidesider i separate faner i stedet for separate vinduer er blevet brugt i websurfingprogrammer - browsere - i lang tid. Producenter af alle anvendelser af denne art er kommet til den konklusion, at det er mest bekvemt at placere faneetiketter på en separat menulinje. Dette panel, som de fleste kontrolelementer, kan tilpasses af brugeren, hvilket undertiden fører til dets fuldstændige forsvinden fra programgrænsefladen.

Sådan returneres faner i Opera
Sådan returneres faner i Opera

Nødvendig

Opera-browser

Instruktioner

Trin 1

Start Opera, og åbn programmets hovedmenu. I normale tilfælde gøres dette ved at klikke på knappen med billedet af et fragment af bogstavet "O" - browserens logo. Men hvis din fanelinje ikke vises, er det sandsynligt, at denne knap også er forsvundet fra grænsefladen - som standard er den placeret til venstre for det manglende panel. I dette tilfælde kan du åbne menuen ved hjælp af Alt-tasten.

Trin 2

I menuen skal du vælge sektionen "Værktøjslinjer", og i den linjen "Fanebjælke". Derefter vises et flueben over for denne linje, og det ønskede panel skal vende tilbage til applikationsgrænsefladen.

Trin 3

Der er en anden måde at aktivere visning af fanelinjen på. For at bruge det skal du højreklikke på et hvilket som helst menupunkt og i pop-up-kontekstmenuen vælge linjen "Design" i afsnittet "Tilpas". Browseren åbner et separat indstillingsvindue under fanen Værktøjslinjer. Marker afkrydsningsfeltet ud for fanelinjen, og klik på OK.

Trin 4

Som standard er Opera installeret med mulighed for at bruge faner i stedet for at separate windows er aktiveret. Dog kan brugeren deaktivere det, ellers kan en sådan gener opstå som et resultat af et browserkrasj. I dette tilfælde skal du genaktivere den ønskede indstilling. For at gøre dette skal du åbne programmets hovedindstillingsvindue - åbne dets menu og vælge punktet "Generelle indstillinger" i afsnittet "Indstillinger". Du kan gøre dette hurtigere ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + F12.

Trin 5

I indstillingsvinduet skal du vælge fanen Avanceret og klikke på knappen Tabuleringsindstillinger i standardafsnittet. Knappen er designet til at få adgang til yderligere indstillinger, blandt hvilke du skal finde "Åbn vindue uden faner". Fjern markeringen i dette formularfelt, og klik på knappen OK. Luk hovedindstillingsvinduet med den samme knap, hvorefter fanepanelet vises i applikationsgrænsefladen.

Anbefalede: