Sådan Gendannes Faner I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Faner I Opera
Sådan Gendannes Faner I Opera

Video: Sådan Gendannes Faner I Opera

Video: Sådan Gendannes Faner I Opera
Video: Dimash. Это его настоящий голос или это компьютер? (SUB) 2024, Kan
Anonim

Behovet for at gendanne alle sider, der er åbne i faner, kan opstå efter en unormal lukning af Opera, for eksempel som et resultat af et pludseligt strømafbrydelse af computeren eller en funktionsfejl i selve browseren. Måden at gendanne det tabte afhænger af browserindstillingerne samt af hvad der skete efter denne fejl.

Sådan gendannes faner i Opera
Sådan gendannes faner i Opera

Instruktioner

Trin 1

Ved næste start efter en forkert nedlukning viser browseren en dialogboks, hvor du vil blive tilbudt et valg mellem fire muligheder for at genoptage arbejdet - marker afkrydsningsfeltet ved siden af emnet "Fortsæt fra afbrydelsesstedet" og klik på " Start-knap.

Trin 2

Hvis det af en eller anden grund ikke lykkedes at bruge indstillingen beskrevet i foregående trin, og browseren allerede kører, kan du prøve "manuelt" at gemme oplysninger om de faner, der blev åbnet i den forrige session. Den gemmes i en midlertidig fil kaldet autosave.win.bak. For at komme til det skal du bruge en filhåndtering - "Explorer". Start den ved at trykke på tastaturgenvejen Win + E. Åbn derefter Opera-menuen, og vælg "Om" i afsnittet "Hjælp". Browseren opretter en ny side med information, der angiver placeringen af dens arbejdsfiler.

Trin 3

I sektionen "Stier" på siden "Om" skal du finde linjen "Gemt session" og kopiere den filadresse, den indeholder. For eksempel kan det se sådan ud: D: UsersBananaAppDataRoamingOperaOperasessionsautopera.win.

Trin 4

Skift til "Explorer" -vinduet, og klik på adresselinjen et sted uden tekst for at kunne redigere dens indhold. Indsæt den kopierede adresse, og fjern filnavnet (autopera.win) fra den, så kun stien til mappen efterlades. Tryk på Enter, og filhåndtereren viser objekterne i denne mappe.

Trin 5

Slet filen autosave.win, og fjern de sidste fire tegn (.bak) fra navnet autosave.win.bak. Luk derefter Opera igen. Sandsynligheden for, at fanerne i den forrige browsersession gendannes som et resultat af disse manipulationer, er meget høj.

Trin 6

Fanerne kan også være utilgængelige på grund af at slukke for skærmen på panelet, hvor de er placeret. Dette problem kan let løses via Opera-menuen. Da knappen til opkald til denne menu heller ikke vises i en sådan situation, skal du åbne den ved at trykke på Alt-tasten. Gå derefter til afsnittet "Værktøjslinjer" og marker afkrydsningsfeltet ud for "Tab bar" -elementet.

Anbefalede: