Sådan Installeres Tatarisk Sprog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Tatarisk Sprog
Sådan Installeres Tatarisk Sprog

Video: Sådan Installeres Tatarisk Sprog

Video: Sådan Installeres Tatarisk Sprog
Video: Голубой Огонёк 2024, Kan
Anonim

Da vores land er multinationalt, er det undertiden nødvendigt at bruge et andet sprog end russisk i operativsystemer i Windows-familien, for eksempel tatarisk. For at gøre dette skal du konfigurere systemet til den valgte sprogpakke.

Sådan installeres tatarisk sprog
Sådan installeres tatarisk sprog

Instruktioner

Trin 1

Under installationen af et operativsystem i Windows-familien anbefales det at bruge alle sprogpakker ved at vælge dem i det tilsvarende vindue. Nogle gange har brugere brug for at udskrive en vis mængde tekster, ikke kun på russisk eller engelsk, men også i andre. Det tatariske sprog vil blive brugt som et eksempel.

Trin 2

Når du vælger et ekstra sprog, skal du ikke tænke på mængden af ledig plads på harddisken, der bruges til at lokalisere systemet. Hvis du sammenligner "vægten af lokaliseringsfiler" med selve systemets størrelse, vil resultatet være ubetydeligt.

Trin 3

Hvis du under installationen af systemet ikke valgte indstillingen til at installere alle sprog, skal du klikke på menuen "Start" og gå til "Kontrolpanel". Dobbeltklik på venstre museknap i vinduet, der åbnes på ikonet "Regionale og sproglige indstillinger". I denne applet kan du ændre alle de indstillinger, der på nogen måde er relateret til sprog: tastaturlayout, standardsprog osv.

Trin 4

Inden du foretager ændringer i systemindstillingerne, anbefales det at oprette et gendannelsespunkt. Denne applikation kan findes i afsnittet om standardprogrammer i Start-menuen.

Trin 5

Venstreklik i appletvinduet på fanen "Sprog" og derefter på knappen "Detaljer". Klik på knappen "Tilføj" i blokken med tastaturlayouter. I det vindue, der åbnes, skal du vælge det tatariske sprog blandt de tilgængelige indstillinger.

Trin 6

For at gemme indstillingerne skal du klikke på knapperne "Anvend" og "OK". Oftest kræves en genstart af computeren for at ændringerne kan træde i kraft. Klik på "Start" -menuen, vælg "Lukning", og i det vindue, der åbnes, skal du klikke på den grønne knap længst til højre.

Trin 7

Efter indlæsning af systemet vil det tatariske layout være aktiv som de andre - russisk, amerikansk, ukrainsk osv. Men for at skrive tekster og udskrive dem skal du downloade fontfiler og installere dem på systemet.

Anbefalede: