Sådan Oprettes Skrivebords Knapper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Skrivebords Knapper
Sådan Oprettes Skrivebords Knapper

Video: Sådan Oprettes Skrivebords Knapper

Video: Sådan Oprettes Skrivebords Knapper
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Næsten alle Windows XP-brugere er vant til at organisere deres arbejde eller underholdning ved hjælp af skrivebordet. Selvfølgelig kan du ikke bruge det hele tiden, men placere de nødvendige genveje i en mappe, men skrivebordet er allerede blevet en permanent vane for mange. Du vil bestemt ikke være i stand til at slippe af med det, og du vil være i stand til at tilføje nogle nyttige knapper.

Hvordan man laver skrivebordsknapper
Hvordan man laver skrivebordsknapper

Nødvendig

Kommandoer til start af systemkommandoer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du konstant bruger visse genveje eller knapper, der kan være i startmenuen, kan de kopieres til dit skrivebord. For eksempel er der nogle gange en katastrofal mangel på tid til at slukke for computeren, og den længe ventede computerens lukningsmenu vises i meget lang tid, fordi du straks lukker alle programmer på én gang. For at slukke for computeren skal du bare oprette de tilsvarende knapper på skrivebordet.

Trin 2

For at oprette funktionelle knapper på skrivebordet skal du oprette en genvej og registrere start af systemkommandoen i stedet for stien til filen. Højreklik på et tomt sted på skrivebordet, vælg "Opret" i pop op-menuen, og vælg derefter "Opret genvej".

Trin 3

Du vil se et vindue, hvor du skal indtaste en kommando, der bestemmer handlingen på din knap. Liste over mulige handlinger:

- computerlukning - shutdown.exe -s -t 0 -;

- computer genstart - shutdown.exe -r -t 0 -;

- overgang til dvaletilstand (mens du gemmer alle udførte operationer) - rundll32.exe PowrProf.dll, SetSuspendState eller shutdown.exe -h -t 0;

- skift til standbytilstand - rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState Sleep;

- computerlås - Rundll32.exe User32.dll, LockWorkStation.

Trin 4

Når du har indtastet en af disse kommandoer, skal du klikke på knappen "Næste". Indtast de knapnavne, der svarer til den kommando, du indtastede. Klik på Udfør. Du har oprettet en knap.

Trin 5

Efter de udførte handlinger skal du kun ændre ikonet for din knap: højreklik på knappen, vælg "Egenskaber". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Genvej", klikke på knappen "Skift ikon" og vælge det relevante ikon.

Anbefalede: