Hvordan Man Skriver En Skrifttype

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Skrifttype
Hvordan Man Skriver En Skrifttype

Video: Hvordan Man Skriver En Skrifttype

Video: Hvordan Man Skriver En Skrifttype
Video: Novelle - sådan gør du 2024, Kan
Anonim

Nogle gange kræves en bestemt skrifttype for at skabe unikke designprojekter. På Internettet kan du nu finde et stort antal muligheder for bitmap-skrifttyper, men i nogle tilfælde skal det oprettes baseret på dine skitser. Brug Font Creator-programmet.

Hvordan man skriver en skrifttype
Hvordan man skriver en skrifttype

Nødvendig

  • Software:
  • - Font Creator;
  • - Gimp.

Instruktioner

Trin 1

Gå til følgende link https://www.high-logic.com for at downloade dette program. Hold markøren over den øverste download-menu, og vælg FontCreator. Et pop op-vindue vises på skærmen, hvor du skal vælge "Gem". Angiv den mappe, der skal gemmes, og tryk på Enter-tasten.

Trin 2

Installer programmet, og start det derefter ved hjælp af genvejen på skrivebordet. I værktøjsvinduet, der åbnes, da det ikke er registreret, skal du klikke på knappen Brug evalueringsversion for at fortsætte. Fjern markeringen i nederste linje i velkomstvinduet, og klik på Luk.

Trin 3

Klik derefter på den øverste filmenu, og vælg Ny, eller klik på det nye dokumentikon på hovedpanelet. I feltet Font Family Name skal du indtaste dit navn med latinske bogstaver. Marker afkrydsningsfelterne ud for Unicode, Regular og Inkluder ikke konturer. Klik på OK for at fortsætte.

Trin 4

Klik på topmenuen Indsæt, og vælg emnet Tegn. I det vindue, der åbnes, skal du vælge en skrifttype (linjen med rullelisten Skrifttyper). I blok med bogstaver skal du vælge det første bogstav i alfabetet og huske dets indeks, for eksempel $ 0041. Vælg derefter det sidste bogstav i alfabetet, dets indeks vil være $ 005A.

Trin 5

Gå til det tomme felt Tilføj disse tegn, angiv begge indekser i forholdet ($ 0041 - $ 005A), og klik på OK. Gå til en grafisk editor og opret en separat fil for hvert bogstav, og lav en klar tegning.

Trin 6

Gå tilbage til programmet, højreklik på et af bogstaverne, og vælg Importer billede. I vinduet, der åbnes, skal du angive stien til filen og trykke på Enter-tasten. Rediger derefter billedets position, og klik på knappen "OK". Hvis du ved et uheld indlæser et andet billede, skal du bruge knappen Indlæs. Når du er færdig med at redigere parametrene for de viste bogstaver, skal du klikke på knappen Generer.

Trin 7

For at gemme skrifttypen skal du klikke på den øverste filmenu og vælge Gem. I vinduet, der åbnes, skal du angive placeringen af skrifttypemappen (som standard skrifttypemappen i systemkataloget) og klikke på knappen Gem. Efter genstart af operativsystemet skal den nye skrifttype vises i den tilsvarende liste over ethvert program.

Anbefalede: