Sådan Starter Du En Modstrejke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Modstrejke
Sådan Starter Du En Modstrejke

Video: Sådan Starter Du En Modstrejke

Video: Sådan Starter Du En Modstrejke
Video: De første år efter krigen. Østpreussen. Professor Historier 2024, Kan
Anonim

Det anbefales at bruge en internetforbindelse til at installere og konfigurere Counter-Strike. I dette tilfælde taler vi om en licenseret version af dette populære computerspil.

Sådan starter du en modstrejke
Sådan starter du en modstrejke

Nødvendig

adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Tænd for din computer, og start din internetbrowser. Gå til https://store.steampowered.com. Klik på knappen "Login", og derefter - knappen "Registrer". Opret en ny profil på denne ressource. Gå nu tilbage til den originale side, og klik på knappen Installer Steam. Download det foreslåede program.

Trin 2

Kør det og installer Steam-programmet. Kør det, og gå ind i indstillingsmenuen ved hjælp af detaljerne i den konto, der er oprettet på webstedet. Åbn menuen Butik, og søg efter Counter-Strike ved hjælp af søgemenuen. Klik på knappen "Køb" og betal på en bekvem måde for dig. Normalt er prisen på dette spil 200 rubler.

Trin 3

Åbn nu menuen "Bibliotek", find det købte spil, og klik på knappen "Installer". Angiv hastigheden på din internetforbindelse og regionen. Vent, indtil installationen af spillet på din computer er afsluttet.

Trin 4

Genstart Steam, og åbn menuen Bibliotek. Nu vil der være en afspil-knap ved siden af Counter-Strike-feltet. Klik på den for at starte dette spil. Hvis du har brug for at tilføje dine egne konfigurationer til spilmappen, skal du åbne menuen "Denne computer" og vælge harddiskens systempartition.

Trin 5

Åbn mappen Programfiler, og naviger til Steam-biblioteket. Åbn nu steamapps-mappen, og vælg biblioteket med samme navn som dit kaldenavn. Gå til counter-strike-mappen og kopier de nødvendige cfg-filer ind i den.

Trin 6

Hvis du vil have de konfigurationer, du skal indlæse straks efter start af spillet, skal du oprette en tekstfil kaldet userconfig. Skift tilladelse til cfg. Åbn denne fil med notesblok, og skriv kommandoen exec name.cfg i den. Kopier denne fil til kontradriktionsmappen. Husk, at alle kommandoer, der er gemt i filen userconfig.cfg, automatisk indtastes, hver gang CS starter.

Anbefalede: