Sådan Ryddes Op På En Systemdisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Op På En Systemdisk
Sådan Ryddes Op På En Systemdisk

Video: Sådan Ryddes Op På En Systemdisk

Video: Sådan Ryddes Op På En Systemdisk
Video: Sådan Læser Du Ingredienslisten På Dine Skønhedsprodukter 2024, Kan
Anonim

For at fremskynde operativsystemet og frigøre ledig plads på harddisken skal du udføre diskoprydningsproceduren. Dette giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med ubrugte data og midlertidige filer, der er gemt på systemets partition på disken.

Sådan ryddes op på en systemdisk
Sådan ryddes op på en systemdisk

Nødvendig

  • - Windows installationsdisk
  • - den anden computer.

Instruktioner

Trin 1

Tænd din computer eller laptop, og vent på, at operativsystemet indlæses. Tryk på "Start" (Win) og E-tasterne på tastaturet på samme tid. Find ikonet for den harddiskpartition, som operativsystemet er installeret på. Klik på den med højre museknap og gå til egenskaberne for dette afsnit.

Trin 2

Åbn menuen Generelt, og klik på knappen Diskoprydning. Vent et stykke tid, mens systemet forbereder filer, der kan slettes. Den tid, det tager for denne procedure, afhænger af antallet af ubrugte filer. Klik på fanen Diskoprydning. Marker afkrydsningsfelterne ud for de grupper af filer, som du virkelig ikke har brug for, og klik på knappen OK. Klik på knappen "Slet filer" i advarselsvinduet, der vises.

Trin 3

Hvis du har brug for at rense harddiskens systempartition fuldstændigt ved at fjerne operativsystemet fra den, skal du bruge en anden computer til dette. Frakobl harddisken fra bundkortet og tilslut den til en anden computer. Denne procedure skal kun udføres med enheden slukket.

Trin 4

Læg operativsystemet på den anden pc. Vent på definitionen af den nye harddisk. Åbn menuen "Denne computer" og højreklik på ikonet for det afsnit, du vil rydde. Vælg "Format". Indstil formateringsmulighederne for dette lokale drev. Klik på knappen "Start", og vent, mens formateringen af den angivne partition er afsluttet.

Trin 5

Hvis du ikke kan bruge en ekstra computer, skal du indsætte Windows installations-cd'en i drevet. Start genoprettelseskonsollen fra den, og skriv formatet C: kommando i den menu, der åbnes. Naturligvis er C bogstavet i den partition, som operativsystemet er installeret på. Hvis du ikke er sikker på den korrekte partition, skal du skrive kommandoen cd C: for at navigere til den ønskede lokale disk. Indtast dir / w for at se mapperne og filerne i dette afsnit.

Anbefalede: