Sådan øges Diskstørrelsen

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Diskstørrelsen
Sådan øges Diskstørrelsen

Video: Sådan øges Diskstørrelsen

Video: Sådan øges Diskstørrelsen
Video: Reparation / genopbygning / isolering af varmeveksler og udstødningsstiger (Yanmar 4JH3E) 2024, Kan
Anonim

Når det er nødvendigt at øge størrelsen på harddisken, bruger mange brugere professionel hjælp. Men at udføre denne operation selv uden at miste vigtige data er ret simpelt.

Sådan øges diskstørrelsen
Sådan øges diskstørrelsen

Nødvendig

DriveSpace 2, Paragon Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Du kan øge størrelsen på harddisken lidt ved hjælp af Windows-operativsystemet. Tryk på tastaturgenvejen Win + E for at åbne menuen Denne computer. Vælg den harddisk, du vil forstørre, højreklik på den, og vælg Egenskaber.

Trin 2

På fanen "Værktøjer" skal du finde emnet "Komprimer denne disk for at spare plads." Klik på knappen "Anvend", og vent på, at operationen er afsluttet.

Trin 3

For at opnå maksimal effekt anbefales det at bruge yderligere programmer. Installer DriveSpace-værktøjet 2. Start programmet.

Trin 4

Fremhæv det ønskede drev, åbn menuen Drev, og vælg Komprimer. Tryk på Start-knappen for at starte komprimeringsprocessen.

Trin 5

Du kan øge størrelsen på en partition på en harddisk, før du installerer Windows Seven og Vista-operativsystemer. Indsæt installationsdisken i dit drev. Tænd for din computer, og tryk på F8-tasten.

Trin 6

I dit vindue, der åbnes, skal du vælge dit DVD-drev og trykke på Enter-tasten. Når OS-installationsprocessen kommer til at vælge en partition, skal du klikke på knappen "Diskopsætning". Fremhæv det afsnit, du vil udvide, og klik på knappen Slet. Gentag denne handling med det afsnit, der forstørrer den forrige.

Trin 7

Klik på knappen Opret. Vælg filsystemtypen for den fremtidige logiske disk, og indstil dens størrelse. Gentag denne algoritme for at oprette et andet afsnit. Fortsæt med installationen af operativsystemet og angiv det krævede logiske drev.

Trin 8

Hvis du ikke har brug for at geninstallere operativsystemet, skal du bruge et specielt program til at ændre størrelsen på disken. Installer Paragon Partition Manager.

Trin 9

Genstart computeren, så programmet kan få fuld adgang til harddiskene. Start Partition Manager. Åbn menuen "Wizards", gå til undermenuen "Yderligere funktioner" og vælg "Redistribuer ledig plads".

Trin 10

Klik på "Næste". Vælg den harddiskpartition, du vil forstørre. Klik på "Næste". Vælg partitionen (eller partitionerne) med ledig plads for at udvide den første logiske disk.

Trin 11

Klik på "Næste". Indstil størrelsen på den fremtidige sektion. Klik på "Næste" igen. For at de accepterede indstillinger kan træde i kraft, skal du klikke på knappen "Anvend ventende ændringer" i den virtuelle funktionsmenu. Hvis systempartitionen er involveret i størrelsesændringsprocessen, fortsætter computeren med at udføre operationer i MS-Dos-tilstand.

Anbefalede: