Sådan Fjernes Den Skjulte Mappeattribut

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Den Skjulte Mappeattribut
Sådan Fjernes Den Skjulte Mappeattribut

Video: Sådan Fjernes Den Skjulte Mappeattribut

Video: Sådan Fjernes Den Skjulte Mappeattribut
Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, April
Anonim

I Microsoft Windows-operativsystemet har brugeren mulighed for at tilpasse visning af filer og mapper. De kan være både synlige og tilgængelige for forskellige handlinger og usynlige. Det hele afhænger af parametrene for en bestemt fil eller mappe. Hvis du vil fjerne den skjulte attribut fra en mappe, skal du tage et par trin.

Sådan fjernes den skjulte mappeattribut
Sådan fjernes den skjulte mappeattribut

Instruktioner

Trin 1

Først skal du gøre din skjulte mappe synlig. For at gøre dette skal du kalde komponenten "Mappeegenskaber". Dette kan gøres på en af flere måder. Klik på knappen "Start", og vælg "Kontrolpanel" i menuen. I kategorien "Udseende og temaer" skal du klikke på ikonet "Mappeindstillinger" med venstre museknap.

Trin 2

En anden variant. Åbn enhver (synlig) mappe fra ethvert bibliotek på din computer. Vælg Værktøjer på den øverste menulinje. I rullemenuen skal du klikke på emnet "Mappeindstillinger" med venstre museknap. En ny dialogboks åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Vis" i det vindue, der åbnes. Brug rullepanelet i sektionen Avancerede indstillinger til at finde emnet Skjulte filer og mapper. Placer en markør i feltet overfor påskriften "Vis skjulte filer og mapper".

Trin 4

Ofte er der skjulte systemfiler og mapper, som dit operativsystem får adgang til, når det kører. Hvis den krævede mappe hører til systemkategorien, kan du desuden fjerne markeringen i feltet "Skjul beskyttede systemfiler (anbefales)" i samme vindue. Denne handling er ikke nødvendig, visning af systemfiler og mapper kan konfigureres i Windows-mappevinduet.

Trin 5

Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på knappen "Anvend" i egenskabsvinduet for at de nye indstillinger skal træde i kraft, og lukke vinduet ved at klikke på OK-knappen eller på ikonet [x] i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 6

Skift til det bibliotek, hvor din skjulte mappe er placeret. Efter ændring af indstillingerne bliver den gennemsigtig. Højreklik på mappeikonet, og vælg Egenskaber i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 7

I vinduet "Egenskaber: [navn på din mappe]", der åbnes, skal du gå til fanen "Generelt" og fjerne markøren fra feltet overfor "Skjult" inskriptionen i afsnittet "Attributter". Anvend de nye indstillinger ved at klikke på knappen "Anvend", luk egenskabsvinduet ved hjælp af en af metoderne beskrevet ovenfor.

Anbefalede: