Sådan Oprettes En Fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Fil
Sådan Oprettes En Fil

Video: Sådan Oprettes En Fil

Video: Sådan Oprettes En Fil
Video: эмаль, цветы,проволочная техника . 2024, Marts
Anonim

Det er almindeligt at henvise til filer som visse oplysninger, der er gemt i det krævede format. De mest anvendte udvidelser er.doc (for Microsoft Word),.png,.gif eller.

Sådan oprettes en fil
Sådan oprettes en fil

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på et tomt rum på skrivebordet for at åbne genvejsmenuen og vælg Ny.

Trin 2

Vælg den ønskede filtype på listen over undermenuer, der åbnes, og indtast det ønskede navn på den oprettede fil i den viste skrivebordsgenvej.

Trin 3

Udvid den mappe, hvor du planlægger at oprette en ny fil, og ring til genvejsmenuen ved at højreklikke et vilkårligt sted i mappen for at oprette en ny fil ved hjælp af en alternativ metode.

Trin 4

Angiv elementet "Opret", og vælg den ønskede filtype i den undermenu, der åbnes.

Trin 5

Indtast det ønskede filnavn i det relevante felt, og tryk på Enter-funktionstasten for at bekræfte anvendelsen af de valgte ændringer.

Trin 6

Kør det program, der er designet til at arbejde med den fil, der oprettes, for at udføre handlingen med at oprette en ny fil på en anden måde, og åbn menuen "File" i øverste værktøjslinje i programvinduet.

Trin 7

Angiv kommandoen "Opret", og gå til "Gem som" -elementet.

Trin 8

Vælg den ønskede placering for at gemme den oprettede fil, og indtast den ønskede navnværdi i den dialogboks, der åbnes.

Trin 9

Klik på knappen "Gem" for at anvende de valgte ændringer.

Trin 10

Gentag proceduren beskrevet i trin 1, og vælg "Tekstdokument" i undermenuen "Filtype" for at udføre handlingen med at oprette en ny fil med udvidelsen.reg, der kræves for at ændre konfigurationen af systemregistret.

Trin 11

Indtast den ønskede navnværdi for den fil, der oprettes, og klik på knappen "Ja" i anmodningsvinduet, der åbnes for at bekræfte valget af.reg-udvidelse.

Trin 12

Ring til genvejsmenuen for den oprettede fil ved at klikke på højre museknap og vælg kommandoen "Skift".

Trin 13

Indtast de nødvendige værdier i teksten i dokumentet, og brug kommandoen "Gem" i menuen "Filer" øverst i værktøjslinjen i applikationsvinduet til at anvende de valgte ændringer.

Anbefalede: