Sådan Løses Svchost-fejl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løses Svchost-fejl
Sådan Løses Svchost-fejl

Video: Sådan Løses Svchost-fejl

Video: Sådan Løses Svchost-fejl
Video: SVCHOST.EXE HOW TO REMOVE IT |SHOULD WE REMOVE IT ?||HOW TO STOP SVCHOST TO CONSUME MEMORY 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder med Windows XP-operativsystemet, kan du støde på et sådant problem som det periodiske udseende på skærmen i et vindue med en tekst om en mulig fejl (svchost.exe-fil). Denne form for fejl kan være forbundet med en krænkelse af stabiliteten i systemet, hvis årsag kan findes i "Hændelseslog".

Sådan løses svchost-fejl
Sådan løses svchost-fejl

Nødvendig

Services.msc software

Instruktioner

Trin 1

For at starte ovennævnte applikation skal du klikke på menuen "Start", vælge "Kør" på listen, der åbnes, indtaste kommandoen services.msc i det tomme felt og klikke på knappen "OK".

Trin 2

I vinduet "Tjenester", der åbnes, skal du finde emnet "Automatisk opdateringstjeneste" og åbne det. I det nye vindue skal du gå til fanen "Login" og kontrollere nøjagtigheden af brugernavnet.

Trin 3

Fjern markeringen af "Tillad desktop-interaktion". I afsnittet "Hardwareprofil" skal du gå til fanen "Login" og aktivere denne mulighed.

Trin 4

På fanen "Generelt" skal du kontrollere, om indstillingen "Opstart" er aktiv. Hvis indstillingen ikke er aktiv, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for dette emne.

Trin 5

Klik nu på Start-menuen, og vælg Kør. I det tomme felt i det nye vindue skal du indtaste kommandoen cmd (kommandolinje) og klikke på knappen "OK".

Trin 6

I vinduet, der åbnes, skal du indtaste kommandoen regsvr32 wuapi.dll og derefter trykke på Enter-tasten. Vent, indtil følgende meddelelse vises på skærmen: DllRegisterServer i wuapi.dll lykkedes.

Trin 7

De samme handlinger på kommandolinjen skal udføres med kommandoerne regsvr32 wuaueng.dll, regsvr32 atl.dll, regsvr32 wucltui.dll, regsvr32 wups2.dll, regsvr32 wups.dll, regsvr32 wuaueng1.dll, regsvr32 wuweb.dll.

Trin 8

Skriv derefter kommandonet stop WuAuServ i kommandolinjen og tryk på Enter-tasten. Indtast derefter kommandoen cd% windir%, og tryk også på Enter-tasten.

Trin 9

På trods af at der er indtastet mange kommandoer, vil dette ikke påvirke operativsystemets funktion. Der er et par kommandoer tilbage at indtaste: ren SoftwareDistribution SD_OLD (omdøber mappen Software Distribution).

Trin 10

De grundlæggende trin til at fjerne årsagerne til svchost.exe-fejlmeddelelsen er nu færdige. For at genstarte Windows Update-tjenesten skal du indtaste kommandoen netstart WuAuServ i kommandolinjen og trykke på Enter-tasten.

Trin 11

For at afslutte kommandolinjen kan du bruge kommandoen Afslut eller klikke på krydset i øverste højre hjørne af programmet. Efter genstart vil fejlvinduet stoppe med at vises, inklusive efter opdatering af operativsystemet.

Anbefalede: