Sådan Fjernes Forældreløse Linjer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Forældreløse Linjer
Sådan Fjernes Forældreløse Linjer

Video: Sådan Fjernes Forældreløse Linjer

Video: Sådan Fjernes Forældreløse Linjer
Video: "ЭКЗАМЕН" ("EXAM") 2024, Kan
Anonim

Forældreløse linjer henviser til en eller flere linjer i et nyt afsnit i begyndelsen eller slutningen af en side. I professionelle tekster forsøger de som regel at undgå sådanne forældreløse børn. I Microsoft Office Word-teksteditoren behøver du ikke manuelt justere placeringen af teksten på siden. Det er nok at indstille de krævede parametre én gang for at deaktivere forældreløse børn.

Sådan fjernes forældreløse linjer
Sådan fjernes forældreløse linjer

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne forældreløse i et Microsoft Office Word 2007-dokument skal du vælge (ved hjælp af musen eller tastaturgenvejen Ctrl, Shift og piletasterne i den ønskede retning) de afsnit, hvor du skal deaktivere forældreløse børn. Gå til fanen Sidelayout (eller Sidelayout), og klik på pileknappen i Afsnit-gruppen for at åbne en dialogboks.

Trin 2

Dialogboksen "Afsnit" kan også kaldes ved at klikke et vilkårligt sted i dokumentet med højre museknap. Vælg linjen "Afsnit" i rullemenuen, og klik på den med venstre museknap. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Position på side" i sektionen "Paginering", sæt markøren i feltet "Forby forældreløse". Som standard er denne tilstand aktiveret.

Trin 3

For at tvinge et sideskift mellem afsnit hvor som helst på siden skal du placere markøren foran begyndelsen af det afsnit, du vil placere, på en anden side og klikke på fanen Indsæt. I sektionen "Sider" skal du venstreklikke på indstillingen "Sideskift".

Trin 4

Hvis du vil have, at flere afsnit ikke brydes og placeres strengt sammen på siden, skal du vælge de afsnit, der skal placeres på en side med musen eller en tastaturgenvej. Gå til fanen "Sidelayout" ("Sidelayout") og åbn dialogboksen "Afsnit". Gå til fanen "Position på side" i det vindue, der åbnes. Placer en markør foran indstillingen "Hold fra næste" i kolonnen "Pagination". Klik på OK for at lukke dialogboksen.

Trin 5

For at forhindre indsættelse af et sideskift midt i et afsnit skal du vælge det ønskede afsnit ved at vælge det. I dialogboksen Afsnit skal du gå til fanen Placering på side og indstille punktet til Ikke bryde afsnit. Luk dialogen.

Anbefalede: